20:05 Τρίτη 17 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Η επένδυση μπήκε στο... αυλάκι

Η επένδυση μπήκε στο... αυλάκι

H αυξανόμενη ζήτηση που δέχεται o κλάδος για το φυσικό μεταλλικό νερό, τόσο από την εγχώρια όσο και από τη διεθνή αγορά, προκάλεσε εγρήγορση στα νερά Θεόνη…

Η εταιρεία, με έδρα την Καρδίτσα, προχώρησε σε ακόμα μία επένδυση που αφορά τη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής και νέου κέντρου αποθήκευσης και παροχής υπηρεσιών logistics, σφραγίζοντας μια νέα εποχή για το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ελληνικό brand εμφιάλωσης νερού.

Η νέα γραμμή θα αυξήσει τον όγκο παραγωγής κατά 60% των φιαλών/ημέρα σε συσκευασίες των 500ml & 1500ml και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του 2022, ώστε να καλύψει την τεράστια ζήτηση του καλοκαιριού στην Ελλάδα αλλά και στις διεθνείς αγορές, καθώς πρόσφατα η εταιρεία υπέγραψε μεγάλη εμπορική συμφωνία στις ΗΠΑ. 

Το νέο κέντρο logistics στην περιοχή του Ελληνόπυργου Μουζακίου θα λειτουργήσει εκμεταλλευόμενο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διαχείριση των προϊόντων και θα είναι ενεργειακά πράσινο, εκμεταλλευόμενο τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στις εγκαταστάσεις του.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε για την επένδυση: «Είμαστε υπερήφανοι για το νέο μεγάλο βήμα, σε συνάρτηση, πάντα, με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται ως συνεργάτες αλλά και με τους τελικούς καταναλωτές. Οι νέες γραμμές παραγωγής προοικονομούν αύξηση μεριδίου αγοράς, όπου σε συνδυασμό με την καινοτομία που χαρακτηρίζει την εταιρεία -είμαστε το πρώτο φυσικό μεταλλικό νερό σε χάρτινη συσκευασία 100% ανακυκλώσιμη- σηματοδοτείται ένα άλμα στο μέλλον και τολμώ να πω ένας διπλασιασμός της εταιρείας».

Όπως δημοσιεύτηκε στην ΜΠΑΜ της Κυριακής

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας