12:11 Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Η Hellenic Train εκδίδει ακόμη εισιτήρια, παρότι δεν γίνονται δρομολόγια

Η Hellenic Train εκδίδει ακόμη εισιτήρια, παρότι δεν γίνονται δρομολόγια

Η Hellenic Train εξακολουθεί να εκδίδει εισιτήρια, μέσω της πλατφόρμας της, παρότι παραμένει ακόμη άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν εκ νέου τα δρομολόγια των τρένων, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ρεπόρτερ του Open μπήκε στην πλατφόρμα της Hellenic Train, έκλεισε εισιτήριο για το δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη στις 20 Μαρτίου και στη συνέχεια το πλήρωσε.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των σωματείων των εργαζομένων, για το δυστύχημα στα Τέμπη. Λόγω της 48ωρης απεργίας, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο της Hellenic Train ούτε σήμερα, Πέμπτη, και αύριο, Παρασκευή.


Χθες, ο Γιώργος Γεραπετρίτης ανακοίνωσε πως «δεν πρόκειται να ξεκινήσει κανένα τρένο», αν δεν υπάρχουν «πρόσθετες δικλείδες ασφαλείας». Ερωτηθείς πότε θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια των τρένων, απάντησε ότι αυτό θα εξεταστεί σε συνεργασία με τους φορείς. «Ενδεχομένως και έως το τέλος του μήνα», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, μεταξύ των μέτρων που θα ληφθούν- για την επανεκκίνηση των δρομολογίων των τρένων- είναι πως σε κάθε σταθμό θα βρίσκονται υποχρεωτικά δύο σταθμάρχες. Κάτι που, για να υλοποιηθεί, συνεπάγεται «μείωση δρομολογίων ή σταθμών στους οποίους θα σταματά το τρένο», σύμφωνα με τον υπουργό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγωγή της Hellenic Train σε βάρος του ΟΣΕ εκκρεμεί από τον Δεκέμβριο – Τον κατηγορεί για την κακή κατάσταση της υποδομής

Hellenic Train: Χωρίς τρένα και προαστιακό μέχρι την Τετάρτη 8 Μαρτίου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας