21:49 Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Κόλαση δίχως τελος στην Αίγυπτο!

Κόλαση δίχως τελος στην Αίγυπτο!
ΚΟΛΑΣΗ στην Αίγυπτο! Ένα πραγματικό χάος με τον αριθμό των νεκρών κάθε ώρα που περνάει να αυξάνεται δραμτικά! Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου 525 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους (ως τώρα…) και χιλιάδες έχουν τραυματιστεί. Να σημειωθεί πως από τους νεκρούς, οι 482 είναι πολίτες και οι υπόλοιποι αστυνομικοί!
Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι -από την πλευρά τους- επιμένουν πως περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και αναφέρουν πως 300 πτώματα μεταφέρθηκαν στο τζαμί Eman, ενώ άλλα σε αθλητικές εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα με αξιωματούχους των δυνάμεων ασφαλείας και των υπηρεσιών Υγείας της Αιγύπτου, τουλάχιστον επτά στρατιωτικοί σκοτώθηκαν από τα πυρά αγνώστων ενόπλων κοντά στην πόλη Ελ Αρίς στη χερσόνησο του Σινά σήμερα. Σε άλλη επίθεση, επίσης στην περιοχή του βόρειου Σινά, όπου οι Αρχές δεν είναι σε θέση να ασκήσουν αποτελεσματικό έλεγχο, τραυματίστηκαν άλλοι πέντε στρατιωτικοί.
Στο μεταξύ η κυβέρνηση της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι η διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας – που επέβαλε στο Κάιρο και άλλες 13 πόλεις –  συντομεύεται. Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα αρχίσει στις 21.00 τοπική ώρα (22.00 ώρα Ελλάδας), αντί για τις 19.00 (20.00) και θα διαρκέσει ως τις 06.00 (07.00), σύμφωνα με μία ανακοίνωση της κυβέρνησης που δόθηκε στην δημοσιότητα πριν από λίγο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας