Η κόρη της Madona συμμετείχε σε όργιο!

Η κόρη της Madona συμμετείχε σε όργιο!

Η Κόρη της Madona συμμετείχε σε όργιο με άλλους 30 καλλιτέχνες για να υμνήσει τη διαφορετικότητα

Και φιλήθηκε στο στόμα με μια κοπέλα στο πλαίσιο της ερωτικής performance Love Different στο The Temple House στο Miami

Η μεγάλη κόρη της Madona, Lourde Leon, που έχει σπουδάσει στην Σχολή Μουσικής, Θεάτρου και Χορού του Πανεπιστημίου του Michigan, ένωσε το ταλέντο της με άλλους 30 καλλιτέχνες και συμμετείχε στην παράσταση Love Different στο The Temple House στο Μiami στο πλαίσιο του φεστιβάλ Art Basel.

Ναι εκεί που εκτίθονταν και η περιβόητη πλέον μπανάνα που ήταν κολλημένη στον τοίχο με μονωτική ταινία και πωλήθηκε προς 120 000 δολάρια, μετά φαγώθηκε και στη συνέχεια εξακολούθησε να είναι πουλημένη, καθώς η ουσία του έργου δεν ήταν η συγκεκριμένη η μπανάνα, αλλά η ιδέα της μπανάνας όπως δήλωσε εκπρόσωπος του φεστιβάλ.

Ας επιστρέψουμε όμως στην ερωτική performance στην οποία συμμετείχε η Lourde: η φωτογράφος και καλλιτεχνική διευθύντρια του brand Desigual θέλησε να κάνει μια τολμηρή και αντισυμβατική παρέλαση για να προάγει τη σημαντικότητα της ποικιλομορφίας και της διαφορετικότητας και έτσι δημιούργησε ένα show το οποίο είχε τρεις φάσεις, την αναζήτηση, την συνάντηση και την σύνδεση.

Η Lourde άνοιξε το show κάνοντας μια solo παράσταση και στη συνέχεια οι υπόλοιποι καλλιτέχνες-μοντέλα σχημάτισαν ζευγάρια και άρχισαν να φιλιούνται στο στόμα. Στο τέλος γδύθηκαν και ξεκίνησαν τις ερωτικές περιπτύξεις εναλλάσοντας τους συντρόφους τους σχηματίζοντας ένα μεγάλο ερωτικό σύμπλεγμα με τα σώματά τους.

Σχόλια