2:18 Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Η κυρία των φαναριών που περνάει με «κόκκινο»

Η κυρία των φαναριών που περνάει με «κόκκινο»

Η «κυρία των φαναριών», όπως την αποκαλούν στην Περιφέρεια Αττικής, φέρεται να ελέγχει τις διαγωνιστικές διαδικασίες που αφορούν τα φανάρια και τον δημόσιο φωτισμό των κεντρικών δρόμων του Λεκανοπεδίου.

φαναριών

Το αποτέλεσμα είναι ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει μείνει χωρίς ανάδοχο για τη συντήρηση των φωτεινών σηματοδοτών από τον Φεβρουάριο, οπότε οι βλάβες των φαναριών δεν μπορούν να αποκατασταθούν.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υπάρχει και στον ηλεκτροφωτισμό, με αποτέλεσμα αρκετοί κεντρικοί οδικοί άξονες (Κηφισός, Λ. Αθηνών, Λ. Βουλιαγμένης) να είναι βυθισμένοι στο σκοτάδι από τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς δεν υπάρχει ανάδοχος για να επισκευάσει τις ηλεκτρολογικές βλάβες. Όπως όλα δείχνουν, στην αρμόδια διεύθυνση λειτουργεί μια καλοστημένη φάμπρικα καθώς η συγκεκριμένη δημόσια λειτουργός φέρεται να έχει στενές επαφές με εργολάβους και να έχει διεισδύσει σε εταιρείες αναδόχων ακόμη και με συγγενικά της πρόσωπα σε θέσεις εργαζομένων ή και μετόχων.

Η προσπάθεια της «κυρίας των φαναριών» να κατευθύνει την αναδοχή των έργων στους «δικούς της» εργολάβους επιφέρει σημαντικές καθυστερήσεις, καθώς οι φωτογραφικές διατάξεις εντοπίζονται από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Πρόσφατα, μάλιστα, η «κυρία των φαναριών» ζήτησε να αναλάβει τη θέση του προέδρου της επιτροπής παραλαβής και παράδοσης, ενός ακόμη μεγάλου έργου που αφορά τις γέφυρες και χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς πόρους, τοποθετώντας στην ίδια επιτροπή και τη στενή της συνεργάτιδα (με το αζημίωτο προφανώς).

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κιβωτός του Κόσμου: Την παραπομπή του π. Αντωνίου για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος δύο ανηλίκων ζητά ο Εισαγγελέας

Λύτρας: Η ευθύνη είναι δική μου! Υπάρχουν και τρία παιδιά! Σεβαστείτε τα! – Η πρώτη ανακοίνωση του

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας