Η κυβερνοεπίθεση και η ΕΥΠ

Η κυβερνοεπίθεση και η ΕΥΠ

Εχθές για δεύτερη φορά, σε λιγότερο από μία εβδομάδα, κυβερνητικές ιστοσελίδες μεταξύ των οποίων και του πρωθυπουργού, αλλά και της ΕΛ.ΑΣ, δέχτηκαν κυβερνοεπίθεση και “έπεσαν”.

Το 2017 σε παρόμοιο πρόβλημα κυβερνοεπιθέσεων, την έρευνα είχε αναλάβει η Ε.Υ.Π  με την αρμόδια υπηρεσία της National Cert. To securnews.gr έγραψε στις 11.7.2019, Ο κ Παναγιώτης Κοντολέων , έχει βιογραφικό με ελλιπείς γνώσεις σε θέματα πληροφοριών και τους υπόλοιπους τομείς ασφαλείας.

Και όμως αυτό δεν στάθηκε ικανό να μη τον επιλέξει ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ Μητσοτάκης, ο οποίος άλλαξε ακόμη και το νόμο, για να τον τοποθετήσει στη θέση του διοικητή της Ε.Υ.Π.

Και φυσικά δεν αναφερόταν στο άτομο κ Κοντολέων, αλλά στην επικινδυνότητα που θα υπάρξει με έκθεση των εθνικών θεμάτων, εξαιτίας των ελλειπών γνώσεών του.

Και να που πριν κλείσουμε 6 μήνες, η χώρα μας δέχθηκε διπλή κυβερνοεπίθεση μέσα σε μια βδομάδα, σε κυβερνητικές ιστοσελίδες, μεταξύ των οποίων και της Ε.Υ.Π. και αποκαλύφθηκε ότι… ο βασιλιάς είναι γυμνός!

Όταν λοιπόν η ίδια η Ε.Υ.Π δεν μπορεί να προστατέψει τα του οίκου της, πως άραγε θα καταφέρει να προστατέψει το κράτος;

Μεσούσης και της κρίσης με την Τουρκία, αν δεχτούμε πραγματικό πλήγμα στην επικράτεια, τι θα πράξουν όταν δεν μπορούν να προστατέψουν ιντερνετικούς ιστότοπους ;

Ας προβεί ο πρωθυπουργός σύντομα σε αλλαγές, γιατί αυτό είναι καμπανάκι αδυναμίας, της υπηρεσίας αυτής και με τα εθνικά θέματα δεν πρέπει να παίζει κανείς…

Και για την ιστορία….Με τους πνιγμούς 24 συνανθρώπων μας στη Μάνδρα, η αντιπολίτευση ζητούσε την απομάκρυνση του τότε Υ.Π.τ.Π. Νίκου Τόσκα και ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον κάλυπτε, μέχρι που κάηκαν 102 συνάνθρωποί μας στο Μάτι και τότε τον ανάγκασε σε παραίτηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα χρεωθεί ακόμη μια τραγωδία, εθνική αυτή τη φορά;

Πηγή: securnews.gr

Σχόλια