13:14 Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Δημήτρης Κοντομηνάς: Η Λόρι και το ταξίδι στην Αμερική

Δημήτρης Κοντομηνάς: Η Λόρι και το ταξίδι στην Αμερική

Επιχειρηματικό και μιντιακό σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” σχετικά με τις δύσκολες στιγμές που περνά απομονωμένος στο νοσοκομείο “Υγεία” ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Από τη στιγμή κυκλοφορίας της εφημερίδας η οποία αποκάλυψε το οργιώδες παρασκήνιο το οποίο φέρνει ουσιαστικά ως “όμηρο” έναν από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες της Ελλάδος, ακολούθησαν πολλά δημοσιεύματα. Τα περισσότερα εξ’ αυτών θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως “απαντητικού τύπου”.

Άλλα ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς αποφάσισε να μοιράσει την περιουσία του, άλλα τον τρόπο με τον οποίο “εξαϋλώνεται” η περιουσία 1.3 δις ευρώ και άλλα σχετικά με τον πολύ σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στην προσπάθεια σταθεροποίησης της υγείας του η κόρη του Μαρία και ο σύζυγός της Αριστοτέλης Τζιαμπίρης. Τα τελευταία αναφέρονται στην δικαστική κίνηση την οποία προχώρησε η σύντροφός του Λόρι Xόλκομπ ζητώντας 60.000 δολάρια για τρεις και όχι έναν μήνα όπως γράφτηκε!

Η συγκεκριμένη κίνηση όντως έγινε και η συζήτηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου. Από την έρευνα του ereportaz προκύπτει ότι η Λόρι (με την οποία ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης) έχει “αποκλειστεί” από τα μέσα Σεπτεμβρίου από την πρόσβαση στο κτήμα της Βαρυπόμπης όπου βρίσκονται όλα τα υπάρχοντά της. Ως εκ τούτου θεώρησε εύλογο το συγκεκριμένο ποσό κυρίως για την αποπληρωμή χρεών που είχαν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της απουσία της από τις ΗΠΑ. Μάλιστα σύμφωνα με νομικές πηγές προκύπτει ότι υπήρξε καταρχήν συμφωνία των δικηγόρων των δυο πλευρών η οποία στη συνέχεια αθετήθηκε. Στη συζήτηση της υπόθεσης οι δικηγόροι του Δ. Κοντομηνά φέρεται να υποστήριξαν ότι ο επιχειρηματίας έχει “πνευματική διάυγεια” και ότι πράττουν σύμφωνα με τη βούλησή του! Έχουν τα πράγματα όμως έτσι; “Κατηγορηματικά όχι” είναι η απάντηση που δίνουν όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις αλλά θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι πληροφορίες-καταγγελίες από άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του επιχειρηματία σχετικά με τον ξαφνικό αποκλεισμό που βιώνουν από τις αρχές Οκτωβρίου. Όπως έγραψε και η “ΜΠΑΜ” τα κινητά τηλέφωνα του επιχειρηματία αφαιρέθηκαν με το πρόσχημα ότι το συνιστούν οι θεράποντες ιατροί ενώ την ίδια στιγμή αναβρασμός επικρατεί και στην ασφαλιστική εταιρεία Prime όπου συνεργάτης του επιχειρηματία διατείνεται ότι έχει εξασφαλίσει υπογραφές οι οποίες τον εξουσιοδοτούν να προχωρήσει στην πώλησή της.

Παρά τις όποιες απειλές, τις παραινέσεις και την ομερτά που επικρατεί η δημοσιογραφική έρευνα συνεχίζεται.

Από αυτή προκύπτει και ο κομβικός ρόλος που φέρεται να έχει διαδραματίσει το Σεπτέμβριο στην Αμερική συγκεκριμένο πρόσωπο. Όπως καταγγέλλεται μετέφερε στον Δημήτρη Κοντομηνά κακόβουλες πληροφορίες σχετικά με τη σύντροφό του και ταξίδεψε μαζί του στην Ελλάδα αποκλέιοντας από το ταξίδι του γυρισμού τη Λόρι. Το ίδιο παρολίγο να συμβεί και με την ειδική νευρολόγο η οποία παρακολουθούσε εδώ και χρόνια την κατάσταση υγείας του επιχειρηματία και στη συνέχεια απομακρύνθηκε! Η τελευταία μάλιστα φέρεται να ταξίδεψε μετά από μεγάλη φασαρία κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή…

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατοχή της Λόρι βρίσκονται οι μετοχές του Channel 9 το οποίο ο επιχειρηματίας σκόπευε να αναβαθμίσει τηλεοπτικά την τρέχουσα σεζόν αλλάζοντας μάλιστα την ονομασία του σε Splash TV. Όλα αυτά ανακόπηκαν λόγω της επέμβασης που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ αλλά και των εξελίξεων που δρομολογήθηκαν. 

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας