20:43 Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Η μάχη της Ψαρρού: Kensho vs Nammos με καταγγελίες για σώβρακα και μπράβους

Η μάχη της Ψαρρού: Kensho vs Nammos με καταγγελίες για σώβρακα και μπράβους

Ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει πόλεμος, λένε όσοι γνωρίζουν την ιδιομορφία της Ψαρρού, της θρυλικής παραλίας της Μυκόνου όπου στεγάζεται το beach restaurant Nammos αλλά και το boutique ξενοδοχείο Kensho. Μπορεί το καλοκαίρι του 2018 να κύλησε ομαλά καθώς οι διοικήσεις των δυο επιχειρήσεων είχαν “υπογράψει” συμφωνητικό συνεκμετάλλευσης της παραλίας, ωστόσο εδώ και μερικούς μήνες τα δικαστήρια της γειτονικής Σύρου φιλοξενούν καταγγελίες για σωβρακοφανέλες, μαύρα πανιά, μπράβους, γυμνούς Πακιστανούς και άλλα όμορφα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” οι γειτονικές επιχειρήσεις έχουν στραφεί η μία εναντίον της άλλης και ο πόλεμος της Ψαρρού καλά κρατεί. Το Kensho μάλιστα κέρδισε την πρώτη μάχη της προσωρινής διαταγής καθώς είχε προσφύγει στα δικαστήρια της Σύρου ζητώντας οι επιχειρηματίες που μανατζάρουν το Nammos να σταματήσουν να απλώνουν (όπως είχε αποκαλύψει το eReportaz) σωβρακοφανέλες αλλά και μαύρα πανιά για να μην είναι ορατή η επιγραφή και η είσοδος του ξενοδοχείου!

Παράλληλα σε ασφαλιστικά μέτρα τα οποία έχουν καταθέσει και θα συζητηθούν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, εγκαλούν τους γείτονές τους στην Ψαρρού ότι κατά τη διάρκεια ενός μουσικού event που πραγματοποιούνταν στο ξενοδοχείο, οι υπεύθυνοι του Nammos κατεύθυναν από την πλευρά της παραλίας 50 ημίγυμνους άνδρες, κυρίως Πακιστανούς, οι οποίοι ήταν σε έξαλλη κατάσταση, κρατούσαν μουσικά όργανα όπως κλαρίνα και άρχισαν να τραμπουκίζουν τους θαμώνες του ξενοδοχείου σπέρνοντας τον πανικό! Μάλιστα υποστηρίζουν ότι εκείνη την ημέρα παρών ήταν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με συνεργάτες του.

Από την άλλη πλευρά και το Nammos το οποίο, όλως τυχαίως, τα τελευταία πέντε χρόνια έχει πρόβλημα και δικαστικές διενέξεις με όλους όσοι επιχειρούν στην Ψαρρού θεωρώντας προφανώς ότι πρόκειται περί ιδιωτικής έκτασης(!), σε δικό του δικόγραφο κατηγορεί το Kensho πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιεί φωτογραφίες από το beach restaurant προκειμένου να “κλέψει από τη φήμη του” και να προσελκύσει πελάτες. Είναι προφανές ότι τα δικαστήρια της Σύρου έχουν να ασχοληθούν με πολύ σοβαρότερα ζητήματα, αλλά ας όψεται το ξεκατίνιασμα δυο επιχειρήσεων το οποίο εν μέρει οφείλεται στο νεποτισμό και τη μεγαλομανία που διακατέχει πρόσωπα που είδαν τη ζωή να τους χαμογελά και καβάλησαν καλάμι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας