18:22 Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

«Η Ομοσπονδία πάλης με έστειλε στα χέρια ανώμαλων χορηγών» (βίντεο)

«Η Ομοσπονδία πάλης με έστειλε στα χέρια ανώμαλων χορηγών» (βίντεο)

Καταγγελία σοκ από νεαρό Έλληνα πρωταθλητή της πάλης , από τους πλέον γνωστούς στο άθλημα, με διακρίσεις σε εγχώριες διοργανώσεις αλλά και το εξωτερικό. Ο νεαρός παλαιστής μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό για την τραυματική εμπειρία που έζησε σε ηλικία 16 ετών, όταν πασίγνωστο στέλεχος της ομοσπονδίας τον έστειλε, ως «δώρο», όπως λέει σε χορηγούς, οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να του αγοράσουν εξοπλισμό, αρκεί εκείνος να ικανοποιούσε τις σεξουαλικές τους ορέξεις!

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωϊνό της Παρασκευής, 29ης Ιανουαρίου, στα γραφεία της εφημερίδας.

Ο νεαρός κατέφθασε τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. ∆ύο ημέρες πριν μας είχε ενημερώσει ότι θέλει να μιλήσει για όλους και για όλα.

Του Πέτρου Κουσουλού

Η μοναδική προϋπόθεση που έθεσε είναι να μην δημοσιοποιηθεί το όνομά του. ∆εν κινδυνεύει, όπως λέει, μόνο η καριέρα του αλλά και η σωματική του ακεραιότητα! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, γνωρίζει και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Κάνει λόγο για τουλάχιστον 10-15 συναθλητές του οι οποίοι έτυχαν της ίδιας «μεταχείρισης». Εκείνος δεν ενέδωσε, ωστόσο δεν μπορεί να γνωρίζει το τι ακριβώς συνέβη με τα υπόλοιπα, ανήλικα, τότε, παιδιά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εγκληματική οργάνωση οδηγεί αθλητές στην πορνεία»

Ομοσπονδία Πάλης: Στον αθλητικό εισαγγελέα οι αποκαλύψεις της “ΜΠΑΜ”


Ο Ελληνας πρωταθλητής πάλης επιβεβαιώνει, μέχρι κεραίας, τις συγκλονιστικές καταγγελίες του αρχιπροπονητή της «χρυσής» Ολυμπιακής Ομάδας, Γιώργου Πάχτα περί ύπαρξης «εγκληματικής οργάνωσης» εντός της ομοσπονδίας, που προωθεί αθλητές ακόμη και στην πορνεία. Καταγγελίες που είχαμε φιλοξενήσει στο φύλλο της  ΜΠΑΜ την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021. Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη με τις καταγγελίες “βόμβα” που έκανε ο πρωταθλητής πάλης :

Επιμέλεια βίντεο: Νίκος Νικολετάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έσκασε η πρώτη βόμβα! Μήνυση σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη για ασέλγεια σε 15χρονο

Για σκευωρία μιλά ο προπονητής πάλης που αρνείται τις κατηγορίες ότι ασελγούσε σε ανήλικη- Συνέντευξη μέσα από τη φυλακή

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Ολυμπιονίκη Βούλα Ζυγούρη: Το υπουργείο καλύπτει την Ομοσπονδία Πάλης

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας