18:53 Σάββατο 13 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Η οντισιόν των πρωταγωνιστών του Outlander: «Ήταν τόσο έντονη που μείναμε χωρίς ανάσα»

Η οντισιόν των πρωταγωνιστών του Outlander: «Ήταν τόσο έντονη που μείναμε χωρίς ανάσα»

Ενα από τα πιο δύσκολα πράγματα που καλούνται να επιτύχουν οι ηθοποιοί που υποδύονται τα ζευγάρια είναι η χημεία. Είναι αυτή η μαγική ένωση μπροστά στον φακό που μετατρέπει δύο ξένους σε εραστές και δεν είναι ποτέ δεδομένη, ακόμα και για κορυφαίους ηθοποιούς.

Ακόμα και μεγάλα ονόματα της υποκριτικής, δεν κατάφεραν άλλωστε να τα βρουν με το ταίρι τους, γεγονός που είχε επίπτωση και στο επί οθόνης αποτέλεσμα. Σε αυτή την κατηγορία σίγουρα δεν ανήκουν ο Σαμ Χιούαν και η Καϊτριόνα Μπάλφε από το Outlander.

Η επιτυχία της σειράς σφραγίστηκε από την εκπληκτική χημεία μεταξύ τους, η οποία φάνηκε από την πρώτη στιγμή στην οντισιόν που έκαναν.

Οι ίδιοι έχουν μιλήσει για την πρώτη αυτη οντισιόν και μάλιστα έχουν κληθεί να τη δουν και μαζί:

Ο Χιούαν έχει γράψει σχετικό κεφάλαιο και στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά του Waypoints: My Scottish Journey. Εκεί αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή ένιωσε πολύ προστατευτικός με την Καϊτριόνα Μπάλφε, μπαίνοντας αμέσως στο πετσί του Jamie που φέρθηκε το ίδιο στην Claire Fraser.

Για την οντισιόν αυτή έγραψε ότι ήταν τόσο έντονη που τους άφησε μετά χωρίς ανάσα. «Την είχα στα χέρια μου και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι δημιουργούσαμε τον Jamie και την Claire».

 

watchandchill.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας