17:48 Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ι. Παλιοσπύρου: Τι είπε για την αποφυλάκιση της γυναίκας που της έριξε βιτριόλι σε 1,5 χρόνο και τον χωρισμό από τον σύντροφό της

Ι. Παλιοσπύρου: Τι είπε για την αποφυλάκιση της γυναίκας που της έριξε βιτριόλι σε 1,5 χρόνο και τον χωρισμό από τον σύντροφό της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε αποκλειστικά στην «Super Κατερίνα» και την Ελισάβετ Οικονόμου και αναφέρθηκε στη γυναίκα που της πέταξε το βιτριόλι πριν τέσσερα χρόνια και στο ενδεχόμενο να αποφυλακιστεί σε 1,5 χρόνο, ενώ επίσης, αποκάλυψε ότι χώρισε από τον σύντροφό της.

Αρχικά για την καταδικασμένη Έφη Καρκατσούλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε ότι παραμένει αμετανόητη για τις πράξεις της. Πιο αναλυτικά, δήλωσε: «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, δεν μου είναι πολύ ευχάριστο δεν με κάνει να νιώθω ασφαλής. Πολύ δύσκολο συναίσθημα αλλά αν το σκεφτείς με τη λογική ότι ένας άνθρωπος σε έχει κυνηγήσει κυριολεκτικά για να σε σκοτώσει μία δύο και τρεις και πέντε φορές και δεν έχει μετανιώσει παρόλο που έχει συλληφθεί και έχει περάσει δύσκολα στη φυλακή. Αν όλα αυτά δεν τον έχουν κάνει να μετανοήσει, τότε ναι ανησυχώ».

Όσο για το εφετείο από την πλευρά της κατηγορουμένης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξήγησε: «Ο στόχος της είναι να μειώσει την ποινή της» πρόσθεσε και ξεκαθάρισε ότι: «Δεν βρίσκω λογική πάνω σε αυτό» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγωγή που θα κάνει στα αστικά δικαστήρια για να λάβει την αποζημίωση που δικαιούται. Όσο για τα χρήματα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε: «Δεν θέλω προσωπικά χτήματα, Θέλω να πάνε στο ίδρυμά μου προς υποστήριξη των εγκληματιών».

«Μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι που από πολύ νωρίς βρέθηκε κάποιος άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και πραγματικά μου έδειξε την αγάπη και τον έρωτά του, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για μένα, που τότε δεν μπορούσα να το ζήσω και να το ευχαριστηθώ εκατό τοις εκατό, όμως ήταν εκεί. Πλέον δεν είναι στη ζωή μου, ήρθαν έτσι τα πράγματα, που δεν είναι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παντελής Παντελίδης: 8 χρόνια μετά εκδικάζεται το τελευταίο μέρος των αποζημιώσεων της Αρναούτη (Βίντεο)
Νίκος Πολυδορόπουλος: Ο αδερφός μου πέθανε τα Χριστούγεννα και ακόμη δεν ξέρουμε την αιτία

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας