11:32 Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Η Pfizer Hellas στηρίζει την καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο του Π.Α.Ο. ΑμεΑ

Η Pfizer Hellas στηρίζει την καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο του Π.Α.Ο. ΑμεΑ

Η Pfizer Hellas στηρίζει τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Ατόμων με Αναπηρία (Π.Α.Ο. ΑμεΑ) για την κοινωνικοποίηση ατόμων με κινητικά προβλήματα μέσω του αθλητισμού, υλοποιώντας πρόσφατα χορηγία προς την ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο.

Πρόκειται για ακόμα μια ενέργεια της εταιρείας με στόχο την ανάδειξη της σημασίας και την προώθηση τηςδιαφορετικότητας, καθώς και την κοινωνική ένταξη των ατόμων με ειδικές δεξιότητες, η οποία θα καλύψει τα έξοδα διαμονής των αθλητών της ομάδας καλαθοσφαίρισης στην Αθήνα, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην Εθνική Κατηγορία της Α1 του πρωταθλήματος ΟΣΕΚΑ 2020-2021, όταν λήξει η αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων που επεβλήθη λόγω της πανδημίας.

Ο Π.Α.Ο. ΑμεΑ έχει, πέραν της Καλαθοσφαίρισης, εκπροσώπηση στα αθλήματα της Ξιφασκίας, Ποδηλασίας, Σκοποβολής, Πινγκ-Πονγκ, Κολύμβησης, Τοξοβολίας και Άρσης Βαρών, προσφέροντάς στα μέλη του τη δυνατότητα άθλησης, δίπλα σε καταξιωμένους κι έμπειρους στο χώρο προπονητές.

Η κα. Λία Μπερτσιάδου, Inflammation & Immunology Leadτης Pfizer Hellas και επικεφαλής της ομάδας «Diversity & Inclusion, Action!», δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με τον ΠΑΟ ΑμεΑ, επιβεβαιώνοντας τον κοινό μας στόχο: να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα να καταλάβουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, να ενταχθούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά στην κοινότητα και όλοι μαζί να μεταδώσουμε το μήνυμα μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Ελπίζουμε αυτή η ξεχωριστή ιδέα να αποτελέσει παράδειγμα για τη δημιουργία ακόμα περισσότερων ομάδων και την αύξηση των αθλητών που συμμετέχουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλήθηκε σε απολογία Αλέξης Κούγιας, για τα όσα έπραξε στον αγώνα ΑΕΛ-Άρης

Απόψε η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2022 για την Ευρώπη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας