14:24 Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Η sexy γυµνάστρια που «έκαψε» τα κυκλώµατα της νύχτας (βίντεο)

Η sexy γυµνάστρια που «έκαψε» τα κυκλώµατα της νύχτας (βίντεο)

Αποκαλύψεις-φωτιά για τον τρόπο που ενεργούν κυκλώματα της νύχτας τα οποία ενδεχομένως εμπλέκονται, εκτός από τα γνωστά «μπραβιλίκια», σε trafficking ανήλικων κοριτσιών και σε άλλες έκνομες πράξεις κάνει με συνέντευξή της στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» η γνωστή γυμνάστρια Lilia Vtyrina.

Η εκρηκτική γυμνάστρια Lilia Vtyrina

Η εκρηκτική χορογράφος με καταγωγή από τη Ρωσία, η οποία έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές σημαντικές πληροφορίες, αναφέρεται τόσο στη δολοφονία του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση όσο και στο πώς βίωσε (εκ των έσω) κύκλωμα εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών, στο οποίο εμπλέκονται, όπως καταγγέλλει, πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας.

Tου ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗ

«Τον Τάσο Μπερδέση τον ζήλευαν πάρα πολύ οι άνθρωποι που είναι μέσα σε αυτήν την ιστορία. Ένας πρώην συγκρατούμενός του, που έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα και είχε τρελή ζήλια, μου έλεγε: ‘‘Θα έρθει η ώρα του, όταν βγω έξω θα τον τελειώσουμε, θα τα κάνουμε όλα έτσι όπως πρέπει…’’».

 

Ο Τάσος Μπερδέσης

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο συγκεκριμένος άνδρας την πλησίασε μέσω Facebook: «Μου το έπαιζε φίλος, έλεγε ότι ο Τάσος Μπερδέσης είναι ‘‘κότα’’ και εγώ όταν βγω θα τα πάρω όλα πίσω αυτά που έχασα… Παλιά ήταν κολλητός με τον Τάσο, αλλά στη συνέχεια έγινε εχθρός του» λέει η χορογράφος και προσθέτει ότι ένας από τους λόγους που ζήλευε τον 39χρονο πυγμάχο ήταν ότι ο Μπερδέσης συνοδευόταν πάντα από ωραίες γυναίκες. «Η πρώτη σοβαρή του σχέση, η ∆ιονυσία Κουκίου, ήταν Σταρ Ελλάς και η τελευταία του σύντροφος, η Ελισάβετ Καρυπίδου, είναι επίσης κούκλα» αναφέρει.

 

Ο δολοφονημένος Τάσος Μπερδέσης με την αρραβωνιαστικιά του Ελισάβετ Καρυπίδου

 

Η ίδια καταγγέλλει ότι ένα βράδυ ο συγκεκριμένος άντρας της έστειλε φωτογραφία και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα όπλο.

 

Φωτογραφία από το βίντεο που έστειλε στη Λίλια φίλος πρώην συγκρατούμενου του Μπερδέση λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του πυγμάχου

 

«Του είπα ‘‘αφού μου στέλνεις όπλο θα σου κάνω καταγγελία’’. Το ίδιο βράδυ μου έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα στο τηλέφωνο. Ακούω τη φωνή του να με καλεί ‘‘Λίλια’’ και μετά ακούγεται σαν κάποιος να ανοίγει το στόμα κάποιου, κάτι σαν πυροβολισμός και ένα αυτοκίνητο να φεύγει».

Η γυμνάστρια και χορογράφος, που τα τελευταία 12 χρόνια διαμένει μόνιμα και εργάζεται στην Ελλάδα, κατέγραψε τη συνομιλία και παρέδωσε στη ΓΑ∆Α όλο το υλικό, όπου έκανε και καταγγελία.

 

 

 

«Σκοτώνεις κόσμο;»

Οι αποκαλύψεις που κάνει η γυμνάστρια Lilia Vtyrina για τη δράση των κυκλωμάτων που λυμαίνονται τη νύχτα είναι σοκαριστικές. Όπως μας είπε, άρχισε να ψάχνει τι συμβαίνει όταν πληροφορήθηκε ότι ένας Αλβανός, πρώην φίλος της, εμπλεκόταν σε ένα κύκλωμα: «Μου έλεγε όλο ψέματα. Έχει πλαστό διαβατήριο, έλεγε ότι είναι Έλληνας και ότι προστατεύει έναν επιχειρηματία, τον ίδιο που προστάτευε ο Τάσος Μπερδέσης, και ότι δούλευε σε ένα στριπτιζάδικο. Το δέχτηκα επειδή έχω και εγώ αρκετούς φίλους που είναι μπράβοι και δουλεύουν για ασφάλεια υψηλών προσώπων» μας είπε.

 

«Ένα μήνα μετά άρχισε να λέει ψέματα, έφευγε μία ώρα από δω κι από κει, αφού τον έπαιρναν τηλέφωνο. Τον ρώτησα ‘‘σκοτώνεις κόσμο;’’. Και μου λέει ‘‘περίπου’’. Τον ρωτάω ‘’τι εννοείς περίπου, σκοτώνεις ανθρώπους δηλαδή και εγώ δεν ξέρω τίποτα;’’».

Φίλοι του Αλβανού ο οποίος συνελήφθη στο παρελθόν για εμπλοκή του σε κυκλώματα της νύχτας και βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους

 

Η χορογράφος κατάλαβε, όπως λέει, ότι επρόκειτο για «μπραβιλίκια». Ο ίδιος της είπε ότι έπαιρνε 4.000 – 5.000 ευρώ μηνιαίως για να πηγαίνει τρεις τέσσερις φορές τον μήνα σε τέτοιες «επιχειρήσεις».

Η γυμνάστρια καταγγέλλει ότι ο πρώην φίλος της εισέπραττε 4-5.000 ευρώ το μήνα για τις “δουλειές” που έκανε

Trafficking 

Η Lilia Vtyrina αποκαλύπτει ακόμα ότι ο πρώην φίλος της εμπλέκεται σε κυκλώματα τα οποία προωθούν στην πορνεία ανήλικα κορίτσια. Η ίδια μας είπε ότι στο πλαίσιο της έρευνας που έκανε γι’ αυτόν τη βοήθησαν δύο χάκερ. Ένας από την Κύπρο και ένας από τη Ρωσία, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι ο Αλβανός είχε φωτογραφίες με γυμνές ανήλικες στο κινητό του.

 

Φωτογραφία νεαρής κοπέλας η οποία ,όπως καταγγέλλει η γυμνάστρια, είναι ανήλικη και έχει θύμα του κυκλώματος trafficking

Από τις φωτογραφίες που έστειλαν στη γυμνάστρια – Φαίνεται ότι γίνεται χρήση κοκαΐνης

Όπως μας είπε, τον κατήγγειλε στην Αστυνομία έπειτα από έναν άγριο τσακωμό που είχαν επειδή έβριζε τη χώρα της.

Πριν από τρία χρόνια, ο συγκεκριμένος συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας της Αστυνομίας για εμπλοκή του σε κυκλώματα της νύχτας: «Έκανα καταγγελία γιατί αυτός έχει πάρα πολλά κορίτσια σε μασάζ, τις οποίες εκβιάζει. Τον έχει καταγγείλει άλλο ένα κορίτσι, ενώ υπάρχει και μία 15χρονη για την οποία δεν έχει γίνει αναφορά». Η στρατολόγηση των κοριτσιών ξεκινά με γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφήσεις σε διάφορα ξενοδοχεία» λέει. Τα μέλη του κυκλώματος βιντεοσκοπούν τη φωτογράφηση με κρυφές κάμερες: «Πλησιάζουν κορίτσια 15-16 χρόνων και λένε ‘‘δείξε μου διάφορα επίμαχα σημεία’’.

Η γυμνάστρια καταγγέλλει ότι κυκλώματα της νύχτας εκβιάζουν νεαρά κορίτσια και τα σπρώχνουν στην πορνεία και στα ναρκωτικά

 

Οι κοπέλες αρκετές φορές στην προσπάθειά τους ‘’να πάρουν τη δουλειά’’ κάνουν τα πάντα». Οι δράστες φροντίζουν μάλιστα να προσεγγίζουν τις ανήλικες εμφανίσιμοι, καλογυμνασμένοι νεαροί, οι οποίοι τους τάζουν ότι θα τις κάνουν μοντέλα και ότι θα ζουν μια άνετη, παραμυθένια ζωή. Τις καλούν σε ξενοδοχεία στα οποία έχουν τοποθετήσει τις κρυφές κάμερες και επιδιώκουν να έχουν ερωτική επαφή μαζί τους. Όταν το επιτύχουν, τις απειλούν ότι θα στείλουν το «υλικό» στην οικογένειά τους και ότι θα το δημοσιοποιήσουν στο Ίντερνετ. «Η κοπέλα παθαίνει σοκ, τρελαίνεται, πέφτει ψυχολογικά, ορισμένες σκέφτονται την αυτοκτονία» αναφέρει η Λίλια, η οποία μας είπε πως έχασε τον ύπνο της από τη στιγμή που είδε τις φωτογραφίες με τις ανήλικες οι οποίες πέφτουν θύματα των κυκλωμάτων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Φιλίτσα Καλογεράκου για τον Τάσο Μπερδέση: «Έπαθα σοκ»

Ξεσπά ο πατέρας της Ε. Πολυχρονοπούλου: «Αθώα η κόρη μου – Ήταν ερωτευμένη κι ο έρωτας τυφλώνει» – Τι είπε η μητέρα της


Η Λίλια παρά τις απειλές δηλώνει αποφασισμένη να ξεσκεπάσει τα κυκλώματα της νύχτας

«Τις μπλέκουν και στα ναρκωτικά, όταν η κοπέλα παίρνει ναρκωτικά δεν καταλαβαίνει τίποτα» συμπληρώνει. Η ίδια καταγγέλλει ακόμα ότι τα ερωτικά βίντεο διακινούνται και μέσω μιας εταιρείας παραγωγής ταινιών πορνό με έδρα τη Βουλγαρία και δραστηριότητα στην Ελλάδα, στην οποία μέτοχος φέρεται να είναι ο γνωστός «Ελ Τάσο» της Ηλιούπολης.

Η καταγγέλλουσα μας είπε πως τα κυκλώματα προσπαθούν να εμπλέξουν εμφανίσιμες γυναίκες, κυρίως αλλοδαπές, στην πορνεία, μέσω ινστιτούτων μασάζ. Ένας φωτογράφος μάλιστα της πρότεινε να εργαστεί και η ίδια ως μασέζ με καλή αμοιβή 4.000 – 6.000 ευρώ τον μήνα! «Το είδα θετικά καθώς η πελατεία μου όσον αφορά το personal training δεν είναι τόσο μεγάλη τα τελευταία χρόνια. Το έβλεπα κι ως εμπειρία». Η γυμνάστρια πήγε στο ραντεβού με τον ιδιοκτήτη του ινστιτούτου, ο οποίος της φωτογράφησε το διαβατήριο και την άδεια παραμονής και της έδωσε να υπογράψει ένα κενό έγγραφο, το οποίο θα το χρησιμοποιούσε για την «πρόσληψη». Μάλιστα δεν της έδωσε αντίγραφο. «Κάναμε και δεύτερο ραντεβού, στο οποίο μου έδειξε κάποιες απαλές κινήσεις, μου είπε να κόψω νύχια και ότι αν θέλω έχει έναν πελάτη για την επόμενη μέρα». Τότε ο ιδιοκτήτης της αποκάλυψε ότι δεν την προόριζε για να κάνει απλό μασάζ, αλλά nuru. Ένα είδος ιαπωνικού μασάζ στο οποίο η εργαζόμενη μασέζ πρέπει να φοράει μαγιό, ενώ ο πελάτης είναι γυμνός, με μια πετσέτα να καλύπτει μόνο τα επίμαχα σημεία. Αυτή τρίβεται πάνω του και του κάνει μασάζ με ζεστό λάδι. Στις ερωτήσεις της τι θα γίνει αν ο πελάτης έχει στύση, ο ιδιοκτήτης του ινστιτούτου της απάντησε ότι «τον αφήνει να κάνει ό,τι κάνει και αυτή συνεχίζει απτόητη τη δουλειά της»! «Όλα αυτά μου φάνηκαν περίεργα, ρώτησα και τον δικηγόρο μου, αλλά τελικά ποτέ δεν με ειδοποίησαν να πάω στο ραντεβού, καθώς όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του ινστιτούτου στον φωτογράφο που μεσολάβησε έκανα πολλές περίεργες ερωτήσεις» κατέληξε η Lilia Vtyrina.

 

Η Lilia με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικολετάκη

 

Η Ρωσίδα γυμνάστρια και μάρτυρας σε διάφορες υποθέσεις είναι μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα, καθώς στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται, μεταξύ πολλών άλλων, ο πρωταθλητισμός στη ρυθμική γυμναστική και η σκληρή εκπαίδευσή της από τότε που ήταν παιδί στον χορό. Ασχολείται με τη γυμναστική ως προπονήτρια, personal trainer και χορογράφος. Έχει εμφανιστεί μάλιστα σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές.

 

Οι απειλές που ανησυχούσαν τον Τάσο Μπερδέση

Ο Τάσος Μπερδέσης συνδεόταν με τον χώρο της νύχτας, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών. Το θύμα της επίθεσης είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης, ενώ στην Πάτρα είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών. Ωστόσο, για τη δεύτερη υπόθεση αθωώθηκε λίγο καιρό αργότερα, ενώ ένα διάστημα φυγοδικούσε στη Βουλγαρία. Τα τελευταία δύο χρόνια είχε μετακομίσει στην Αθήνα. Αν και προσπαθούσε να μη φαίνεται ότι φοβάται κάτι, έπαιρνε μέτρα προφύλαξης για παν ενδεχόμενο. Οπλοφορούσε, σύχναζε σε συγκεκριμένα στέκια και γυμναζόταν σε ένα σχετικά απομακρυσμένο γυμναστήριο πάνω από τη Βάρη, εκεί όπου δολοφονήθηκε.

Σε κατάθεσή του, πριν από δυόμισι χρόνια, είχε πει ότι δεχόταν σοβαρές απειλές για τη ζωή του. «Το αν αυτές οι απειλές συνδέονται με τη σε βάρος του ανθρωποκτονία είναι αντικείμενο έρευνας των διωκτικών αρχών» σημείωσε ο δικηγόρος του, Σάκης Κεχαγιόγλου. Ένας φίλος του πάντως από το γυμναστήριο μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό μετά τη δολοφονία είπε ότι ο πυγμάχος δεν έδειχνε να φοβάται κάτι.

 

Ο Τάσος Μπερδέσης έπαιρνε αυστηρά μέτρα ασφαλείας αν και προσπαθούσε να δείξει ότι δεν φοβόταν για τη ζωή του

Οι Αρχές έχουν εστιάσει σε προσωπικές διαμάχες που είχε ο πυγμάχος τα τελευταία 2,5 χρόνια, κυρίως στην Πάτρα. Στο επίκεντρο είναι δύο πρόσωπα, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο ένας από αυτούς είναι γνωστός επιχειρηματίας της πόλης, ο οποίος είχε έρθει σε δημόσια αντιπαράθεση με το θύμα. Στη ΓΑΔΑ κλήθηκε και κατέθεσε μάλιστα γνωστός Πατρινός, ο οποίος είχε απασχολήσει τις Αρχές σε υποθέσεις κυκλωμάτων της νύχτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται στο παρελθόν να είχε διαφορές με τον δολοφονημένο Τάσο Μπερδέση.

«Τα έχω αφήσει όλα πίσω μου» είχε πει ο πυγμάχος στον πρώην βουλευτή και πρώην διοικητή Ασφαλείας Πατρών Θανάση Νταβλούρο, όταν τον συνάντησε πριν από λίγο καιρό. Ο υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε τον διάλογο που είχαν: «Με πλησίασε ο ίδιος, μου δήλωσε ποιος είναι. Τον είδα ήρεμο και μάλιστα μου δήλωσε ότι είχε αλλάξει πορεία και ότι είχε πάρει τον ίσιο δρόμο. Χαρακτηριστικά θυμάμαι τα λόγια του. “Η παλιά ατζέντα πετάχτηκε, να ξέρεις ότι βρίσκομαι στον δρόμο του Θεού και όλα καλά”».

Η δολοφονία

Ο 39χρονος Τάσος Μπερδέσης το πρωί της Δευτέρας 31 Μαΐου έκανε την καθιερωμένη προπόνησή του, σε πυγμαχικό σύλλογο στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στη Βάρη. Λίγο πριν από τις 9.00 το πρωί πήγε στο αυτοκίνητό του και άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού. Τότε τον προσέγγισε ένα γκρι τζιπ, ο συνοδηγός κατέβηκε από το όχημα και πυροβόλησε 14 φορές με καλάσνικοφ εναντίον του πυγμάχου από απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων, πλήττοντάς τον θανάσιμα στο στήθος και το κεφάλι.

 

Το σημείο που δολοφονήθηκε ο πυγμάχος

Τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής εξετάζουν τις τηλεφωνικές επαφές, τα μηνύματα και τις συναντήσεις που είχε τις τελευταίες ημέρες ο 39χρονος. Αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν το όχημα των δραστών, εξετάζουν πρόσφατες δηλώσεις κλοπών και «καμένων» οχημάτων τέτοιου τύπου, ενώ έχουν προβεί στις διαδικασίες άρσης τηλεφωνικού απορρήτου. Το χρονικό διάστημα προ καραντίνας έκανε συνοδείες ασφαλείας επισήμων και ήταν υπεύθυνος ασφαλείας στις εισόδους νυχτερινών κέντρων διασκέδασης. Ο γνωστός πυγμάχος και μέλος των εθνικών και ολυμπιακών ομάδων πυγμαχίας είχε κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα το 2002, ενώ το 2006 κέρδισε το Πανευρωπαϊκό. Το 2007 κέρδισε το Κύπελλο Ακρόπολις, είχε κερδίσει τα Χρυσά Γάντια της Ελλάδας, ενώ είχε πάρει και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο το 2008.

Όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

-----------------------------------------------------------------------------------

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας