18:24 Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Η «Συμμαχία για την Ελλάδα» στηρίζει τον ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market 2016

Η «Συμμαχία για την Ελλάδα» στηρίζει τον ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market 2016

Η «Συμμαχία για την Ελλάδα» με την συνδρομή των μελών της, στηρίζει την προσπάθεια του ΕΟΤ για την προβολή της χώρας μας, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market, η οποία θα διεξαχθεί στις 7-9 Νοεμβρίου 2016 στο Λονδίνο. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις της τουριστικής βιομηχανίας που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση.

image001Η έκθεση θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου και αποτελεί το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας. Απευθύνεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες και θα διαρκέσει τρεις ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη. Ο ΕΟΤ θα έχει έντονη παρουσία με περίπτερο στην έκθεση και με εκδηλώσεις που θα διοργανώσει εντός του περιπτέρου.

Η «Συμμαχία για την Ελλάδα» ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του ΕΟΤ, για την στήριξη και την προβολή Ελληνικών τοπικών προϊόντων μέσα από τα μέλη του. Οι εταιρείες NESTLE, ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙ, ΔΕΛΤΑ, VOLCAN, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ θα ενισχύσουν το περίπτερο του ΕΟΤ με τα προϊόντα τους, που θα διατεθούν για φιλοξενία στους επισκέπτες, όπως ο ελληνικός καφές Λουμίδης και ο NesCafe, το ούζο Πλωμάρι, τα γιαούρτια Δέλτα, οι μπύρες Volcan, και προϊόντα της εταιρείας Καραμολέγκος,

Επαγγελματίες απ’ όλους τους κλάδους του τουρισμού και από διάφορα μέρη του κόσμου, συναντώνται με σκοπό να δικτυωθούν και ν’ αποκτήσουν καλύτερες προσβάσεις στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με άξονες δράσης τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον τουρισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.symmaxiagiatinellada.gr.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας