0:21 Σάββατο 13 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Οι 'στρακαστρούκες' του Κουρή και ένας ενδιαφέρον έλεγχος...

Οι 'στρακαστρούκες' του Κουρή και ένας ενδιαφέρον έλεγχος...

Γράφει ο Παρατηρητικός

“στρακαστρούκες” επιλέγει η κυβέρνηση να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν από τα ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν όλο το παρασκήνιο του συστήματος της νεοδιαπλοκής που χτίζεται τα τελευταία 2 χρόνια.  Μπροστάρης στην προσπάθεια ο γνωστός εκδότης (όπου φυσάει ο άνεμος και το προσωπικό μου συμφέρον, Γιώργος Κουρής).

Με νέο πρωτοσέλιδο του στην Κόντρα (ξέρετε την “νέα Αυριανή”) ο εκδότης-γαιοκτήμονας που ευθύνεται για το γεγονός ότι εκατοντάδες εργαζόμενοι έμειναν άνεργοι (με την φούσκα του Άλτερ) στρέφεται εναντίον του Αlpha που έχει “ξεσκίσει” την κυβέρνηση στην αντιπολίτευση.

Θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο και με ρεπορτάζ-στρακαστρούκα εξυπηρετεί το σύστημα Μαξίμου ο εκδότης δίνει ένα ακόμη ρεσιτάλ.

κοντρα

Όμως (παλιά γάτα γαρ) θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα ρεπορτάζ δεν γίνονται έτσι.

Μια έρευνα 

Ο αμέτοχος-μέτοχος του Άλτερ θα είχε ενδιαφέρον να μας εκφράσει την άποψη του και για το κατά πόσο είναι ενήμερος σε ένα πρώτης τάξεως οικονομικό σκάνδαλο που όζει από διαπλοκή και διαφθορά. Εκείνο των εικονικών ελέγχων που πραγματοποιούσαν κατι παλικάρια του υπουργείου Οικονομικών σε δήμους, κοινότητες αλλά και επιχειρήσεις σβήνοντας πρόστιμα-μαμούθ, με το αζημίωτο πάντα!

Συνολικά οι κατηγορούμενοι είναι 14, μεταξύ των οποίων και ο κ. διευθυντής! Είναι γνωστό σε όλους ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση που βρίσκεται σε ανακριτή διαφθοράς υπάρχει θέμα και με τον επανέλεγχο που είχε γίνει σε κάτι… τιμολόγια του Άλτερ. Εκει όπου (ω του θαύματος) τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σβήστηκαν! Μια υπόθεση που βάφτηκε με αίμα καθώς… αυτοκτόνησε και ένας εφοριακός!

 Ο δε βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, λίγο καιρό μετά βρέθηκε με εκπομπή σε κανάλι του αμέτοχου-μετόχου! 

Για δες κάτι μη διαπλεκόμενες συμπτώσεις την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή!

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας