Η στυλιστική εμφάνιση της Τζάκρη που …μπέρδεψε τον ΣΥΡΙΖΑ!(Video)

Η στυλιστική εμφάνιση της Τζάκρη που …μπέρδεψε τον ΣΥΡΙΖΑ!(Video)

Την Θεοδώρα Τζάκρη φιλοξένησε πρόσφατα η τηλεόραση του ONE και όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή έμειναν κυριολεκτικά άφωνοι από τις στιλιστικές επιλογές της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο στούντιο μαζί με την πρώην υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ηταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος  και το θέμα της συζήτησης ήταν τα πρωτογενή πλεονάσματα, μετά την θετική δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ ότι το σημερινό 3,5% είναι υπερβολικό.

Η απάντηση της κ. Τζάκη στο θέμα προκάλεσε το ενδιαφέρον της Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας, που ανέβασε το σχετικό βίντεο στο twitter. Αλλά αυτό που κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η εμφάνιση της Θεοδώρας Τζάκη. Αν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μας έχει συνηθίσει σε grande εμφανίσεις και έχει αφήσει εποχή με τις …Louboutin γόβες στην Βουλή, αυτή την φορά ξεπέρασε τον ίδιο της τον εαυτό. Αν και μεσημέρι, εμφανίστηκε στο στούντιο με ένα εντυπωσιακό έξωμο, ολόασπρο φόρεμα που άφησε τους πάντες άφωνους.

Η απάντηση της κ. Τζάκρη στην ερώτηση του δημοσιογράφου, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την δηλωσή του ότι θα ζητήσει μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων μετά το 2021, γιατί πρέπει πρώτα η χώρα να επανακτήσει την αξιοπιστία της, έκανε επίσης αίσθηση. Τόσο ώστε να γίνει η ανάρτηση από την Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας.

Η κυρία Τζάκρη απάντησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπέβαλε αίτημα για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, γιατί ήξερε ότι δεν θα γίνει δεκτό…Ακριβώς δηλαδή το επιχείρημα του πρωθυπουργού που αντιλαμβάνεται από τις επαφές του με τους εταίρους, ότι πριν πειστούν για την αποφασιστικότητα της νέας κυβέρνησης να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις και να σεβαστεί τις συμφωνίες, δώρα δεν θα κάνουν.

Σχόλια