11:55 Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελένης Ράντου

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελένης Ράντου

Για το νέο της “ρόλο” αυτόν της παραγωγού μίλησε η ηθοποιός Ελένη Ράντου και αναφέρθηκε στις δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος.

«Την πρώτη χρονιά υπήρχε άγχος, τη δεύτερη ήμουν πιο ήσυχη και στη συνέχεια ανακάλυψα ότι και καλά να πηγαίνει μια δουλειά, το κράτος βάζει τέτοιο χέρι στην τσέπη μας που τελικά δουλεύεις για να μην τρελαθείς. Ξυπνάμε και το γραμματοκιβώτιό μας είναι γεμάτο από τα ραβασάκια της Εφορίας. Αυτό που δεν πρόλαβε να έρθει με τον ΦΑΠ του 2011 και του 2012 έρχεται με τον ΦΑΠ του 2013 και οι φάπες διαδέχονται η μία την άλλη. Η σημερινή κατάσταση δεν παλεύεται“, σχολίασε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε πως “βάζεις δόσεις για να ξεχρεώσεις και μετά επινοούν κάτι άλλο. Και να μην τους χρωστάς, σε χρεώνουν αυτοί με το «έτσι θέλω». Είναι σαν να παίζουν πρώτα απ’ όλα με το νευρικό μας σύστημα», λέειστη συνέντευξη της στο “Πρώτο Θέμα” και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που την εκνευρίζει περισσότερο σήμερα.

«Η τζάμπα ελπίδα που πουλάνε, πως εάν νοικοκυρευτούμε θα τα πάμε καλά. Μια ελπίδα που πλέον δεν την τρώει κανείς. Όταν μιλούν για νοικοκύρεμα εννοούν την εξόντωσή μας. Τη φτώχεια διαρκείας. Δεν νομίζω ότι ο απλός Έλληνας έκλεβε γιατί ήταν κλέφτης. Αμυνόταν στο άδικο. Είμαστε ένας λαός που πορευόταν χρόνια τώρα άλλοτε με την αυτοδιαχείριση κι άλλοτε με την αυτοδικία. Τώρα που νοικοκυρευόμαστε, επικρατεί το χάος. Παίρνει ο άλλος ένα Καλάσνικοφ και την τρέλα του και πορεύεται. Με θυμώνει που δεν βλέπω έναν πυρήνα από τον οποίο ελπίζω ότι θα γεννηθεί κάτι».

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας