21:56 Τρίτη 6 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Η Τουρκία προαναγγέλλει νέες έρευνες με το «εξελιγμένο» Oruc Reis

Η Τουρκία προαναγγέλλει νέες έρευνες με το «εξελιγμένο» Oruc Reis

Oruc Reis: Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, γνωστοποίησε ότι το Oruc Reis θα επανέλθει στις έρευνες εκσυγχρονισμένο εντός του μήνα

Συνέχεια στις σεισμικές έρευνες δίνει η Τουρκία, η οποία σκοπεύει να βγάλει ξανά έξω στις θάλασσες το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, αυτή τη φορά πιο εξελιγμένο και ικανό να πραγματοποιήσει τρισδιάστατες έρευνες.


Όπως διαμήνυσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, «το πλοίο Oruc Reis, ξέρετε, είχε πραγματοποιήσει εργασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ανατολική Μεσόγειο. Το έχουμε φέρει στο λιμάνι Φίλγιος σύμφωνα με τις ανάγκες εδώ, υπάρχουν κάποιες εργασίες εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού και του λογισμικού.

Τώρα και αυτό μετατρέπεται για να μπορεί να κάνει τρισδιάστατες σεισμικές έρευνες, όπως έχουμε κάνει και στο Mπαρμπαρός Χαϊρετίν Πασά, και συνεχίζεται η συναρμολόγηση του. Μέσα σε αυτό τον μήνα θα ολοκληρώσουμε τις εργασίες εκσυγχρονισμού και θα το στείλουμε στο νέο σημείο καθηκόντων του», σημείωσε ο Τούρκος υπουργός.


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                  

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας