17:15 Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Η Τrastor ΑΕΕΑΠ και το… φιλέτο της Μιχαλακοπούλου

Η Τrastor ΑΕΕΑΠ και το… φιλέτο της Μιχαλακοπούλου

Oι αριθμοί της Trastor είναι εντυπωσιακοί. Η εταιρία διαχειρίζεται χαρτοφυλάκιο 65 ακινήτων, επενδυτικής αξίας 302.100.000 ευρώ. Το χαρτοφυλάκιο αποτελείται από 30 κτίρια γραφείων, 17 καταστήματα, ένα εμπορικό κέντρο, τρία logistics center, ένα σταθμό αυτοκινήτων, 10 πρατήρια καυσίμων και τρία οικόπεδα. Το χαρτοφυλάκιο έχει συνολική μικτή εκμισθώσιμη επιφάνεια περίπου 212,6 χιλ. τ.μ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΕΑΠ, Τάσος Καζίνος, μετά τα deal στο Μαρούσι, κατηφόρισε στο κέντρο και πήρε στην κυριότητα της εταιρίας το ακίνητο-φιλέτο στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ραψάνης, έσω πλειοδοτικού διαγωνισμού που διενήργησε η Πειραιώς Real Estate ως σύμβουλος πώλησης.

To ακίνητο, αξίας 17.100.000 ευρώ και συνολικής έκτασης 8.936 τ.μ., είναι επταώροφο κτίριο γραφείων, με τεσσερα υπόγεια με βοηθητικούς χώρους και χώρους στάθμευσης.

Η πώληση εντάσσεται στη στρατηγική της Τράπεζας Πειραιώς για την αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου ακινήτων που διαθέτει και τα οποία διαχειρίζεται η Πειραιώς Real Estate.

Ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate κ. Γεώργιος Κορμάς δήλωσε: «Στην Πειραιώς Real Estate είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πώληση ενός σημαντικού ακινήτου του σύγχρονου χαρτοφυλακίου μας. Η ελληνική αγορά ακινήτων ήδη από το 2019 είχε αρχίσει να παρουσιάζει ουσιαστικά δείγματα ανάκαμψης και παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, η ολοκλήρωση συμφωνιών αυτού του μεγέθους, όπως της πώλησης του κτιρίου στη συμβολή Μιχαλακοπούλου και Ραψάνης, αναδεικνύει την αληθινή δυναμική και ανθεκτικότητα του real estate. Ενός κλάδου που αναμένεται να πρωτοστατήσει στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας αμέσως μετά την πανδημία».

Όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας