17:32 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Η Wagner προσπαθεί να στρατολογήσει μισθοφόρους μέσω της μεγαλύτερης ιστοσελίδας πορνό στον κόσμο

Η Wagner προσπαθεί να στρατολογήσει μισθοφόρους μέσω της μεγαλύτερης ιστοσελίδας πορνό στον κόσμο

Το Pornhub, ο μεγαλύτερος ιστότοπος πορνό στον κόσμο, έχει αναρτήσει διαφημίσεις για τη ρωσική ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία Wagner μετέδωσαν χθες διάφορα κανάλια στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, επικαλούμενα χρήστες που έστειλαν το σχετικό βίντεο.

Σημειώνεται ότι το βίντεο μπορεί να προβληθεί αμέσως πριν από τη λήψη του πορνογραφικού περιεχομένου, αλλά μόνο εφόσον υπάρχει πρόσβαση στο Pornhub από τη Ρωσία χωρίς VPN ή λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων. Το ίδιο το βίντεο, το οποίο περιέχει άσεμνες εκφράσεις, αναφέρει ότι «η μισθοφορική οργάνωση Wagner στρατολογεί μαχητές από όλες τις ρωσικές περιοχές» και καταλήγει με έκκληση να βρουν δουλειά στην Wagner αντί να διασκεδάζουν βλέποντας πορνό.

O αριθμός τηλεφώνου που αναγράφεται στις διαφημίσεις, στην πραγματικότητα, ανήκει στους στρατολόγους της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner.

Ο ιδρυτής της Wagner Γιεβγκένι Πριγκόζιν, απαντώντας στις ερωτήσεις «Πράγματι οι εκπρόσωποι της εταιρείας τοποθέτησαν διαφημίσεις στο Pornhub;» και «Θα αποδώσει καρπούς μια τέτοια διαφήμιση;», δήλωσε στην κυριολεξία : «Δεν ξέρω σε ποια προνοσάιτ, αλλά η τοποθέτηση διαφημίσεων σε πορνοσάιτ είναι μια πολύ καλή ιδέα των ειδικών που έχουμε στο μάρκετινγκ. Συμφωνώ απόλυτα μαζί τους. Η διαφήμιση λέει: «Πήγαινε να πολεμήσεις στο Wagner! σταματήστε να μαλ…εστε». Ποιος διαφωνεί με αυτό το επιχείρημα;».

Αφού η Wagner έχασε την ευκαιρία να στρατολογήσει κρατούμενους στις ρωσικές αποικίες κρατουμένων, έχει στραφεί σε ελεύθερους πολίτες της Ρωσίας, σύμφωνα με μια πρόσφατη επισκόπηση των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, έγραφε χθες η εφημερίδα The Moscow Times. Παράλληλα επισήμαινε ότι την προηγούμενη ημέρα η μισθοφορική οργάνωση, η δραστηριότητα της οποίας στο έδαφος της Ρωσίας απαγορεύεται από το νόμο, άνοιξε κέντρα στρατολόγησης μισθοφόρων σε 42 πόλεις της Ρωσίας.

Τα περισσότερα από αυτά τα κέντρα βρίσκονται σε αθλητικούς συλλόγους στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, 58 συνολικά. «Εκεί πηγαίνουν νέοι μαχητές, οι οποίοι θα έρθουν μαζί μας για να υπερασπιστούν τη χώρα τους και τις οικογένειές τους. Για να φτιάξουμε το κοινό μας μέλλον και να προστατεύσουμε τη μνήμη του παρελθόντος» ανέφερε το κανάλι Prigozhin’s Cap, στο Telegram το οποίο πρόσκειται στη μισθοφορική εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tik Tok: H Βρετανία απαγορεύει την εφαρμογή

Λιβύη: Εξαφανίστηκαν 2,5 τόνοι ουρανίου

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας