1:58 Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Η Ζήνα Κουτσελίνη για την συνέντευξη του Πέτρου Κουσουλού με τον Μάνο Δασκαλάκη στο Κεντρικό Δελτίο του STAR

Η Ζήνα Κουτσελίνη για την συνέντευξη του Πέτρου Κουσουλού με τον Μάνο Δασκαλάκη στο Κεντρικό Δελτίο του STAR

Προσκεκλημένη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ήταν σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη και απάντησε στην έρευνα σχετικά με την υπόθεση της παιδοκτονίας στην Πάτρα.

Η Ζήνα είπε πως μετά την συνέντευξη “βόμβα” του Μάνου Δασκαλάκη στον Πέτρο Κουσουλό και στην εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ”  η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι πολύ δυσαρεστημένη και έχει αποφασίσει να ζητήσει διαζύγιο. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της η Ζήνα είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει “άσσο” στο μανίκι της και είναι έτοιμη να μιλήσει στον ανακριτή για το μοιραίο εικοσάλεπτο που κατέληξε η μικρή Τζωρτζίνα.

Η Ζήνα απαντώντας για την θέση που πήρε ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως αυτός επέλεξε να δώσει συνέντευξη στον Πέτρο Κουσουλό, στον άνθρωπο δηλαδή που όλο αυτό το διάστημα  ήταν αντίθετος με την οικογένεια, άρα, όπως συμπεραίνει η Ζήνα, θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του, άρα φοβάται – σύμφωνα με την κρίση της Ζήνας – κάτι, και θέλει να διαχωρίσει τον εαυτό του από τα επόμενα βήματα γιατί σύμφωνα με την ΓΑΔΑ υπάρχουν και άλλα σενάρια που εμπλέκουν και άλλα άτομα στην υπόθεση.

Αναφερόμενη στο ότι η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στον Πέτρο Κουσουλό θα μεταδοθεί όταν τελειώσει η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου η Ζήνα Κουτσελίνη είπε πως ενδεχομένως ο Μάνος Δασκαλάκης περιμένει να δει ποια θα είναι η εξέλιξη από τα δικαστήρια και για τον λόγο αυτό ζήτησε από τον Πέτρο Κουσουλό αυτή την δέσμευση να μεταδοθεί μετά την τελική κρίση της ανακρίτριας.

 

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Πέθαινε το παιδί της και ενδιαφερόταν για τον βηματοδότη-Ρωτούσε για τις κάμερες! Οι καταθέσεις των γιατρών του ΠΑΙΔΩΝ (έγγραφα)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας