23:53 Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

"Ιανός": Πλημμύρες στα Λουτρά Υπάτης - Εκκενώθηκε νηπιαγωγείο

"Ιανός": Πλημμύρες στα Λουτρά Υπάτης - Εκκενώθηκε νηπιαγωγείο

Πλημμύρες στα Λουτρά Υπάτης λόγω τη καταιγίδας “Ιανός”. Χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της πυροσβεστικής για να εκκενωθεί το νηπιαγωγείο. Μεγάλη ποσότητα νερών εισέβαλε στο προαύλιο του σχολείου όπου στεγάζεται και το δημοτικό.

Μαθητές περιμένουν να απεγκλωβιστούν – Πηγή: TvStar.gr

Τα παιδιά δεν κινδύνευσαν, ενώ οι γονείς τους ενημερώθηκαν άμεσα και πήγαν να τα παραλάβουν. Πυροσβέστες έφτασαν επιτόπου για να απομακρύνουν τα νερά και να μπορέσουν να βγουν τα νήπια από το σχολείο.

Ο Ιανός “χτύπησε” τα χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας και για περισσότερο από μία ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς. Οι κάτοικοι της περιοχής, όπως τουλάχιστον σημειώνουν στο ΑΠΕ ΜΠΕ, «δεν έχουν ξαναδεί τέτοια βροχή».

Σε πισίνα μετατράπηκαν οι αυλές – Πηγή: ΤvStar.gr

Δεκάδες υπόγεια ξενοδοχείων έχουν πλημμυρίσει στα Λουτρά Υπάτης και οι κλήσεις στην Πυροσβεστική είναι συνεχείς. Ανάπηροι έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους και πυροσβέστες, αστυνομικοί και μέλη της Πολιτικής Προστασίας προσπαθούν να τους απομακρύνουν. Άλλα άτομα εγκλωβίστηκαν σε αυτοκίνητα τα οποία έχουν κυκλώσει τα νερά και χρειάζεται η παρέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι δρόμοι έχουν γίνει ποτάμι και η καταρρακτώδης βροχή συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

 

Πηγή:TvStar.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας