0:38 Σάββατο 22 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Αύριο θα κάνει διανομή προστατευτικού υλικού για υγειονομικούς

Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Αύριο θα κάνει διανομή προστατευτικού υλικού για υγειονομικούς

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης θα διανείμει νέο υγειονομικό υλικό προστασίας απέναντι στον κίνδυνο διασποράς και μόλυνσης από τον κορωνοϊό κατά την άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος. Η διανομή θα γίνει από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, αύριο Κυριακή, σε ανοιχτό χώρο επί της οδού Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων)  στο ύψος των γραφείων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  Με τα ΙΧ τους θα περνούν οι δικαιούχοι και θα παραλαμβάνουν γρήγορα και με ασφάλεια τα μέσα ατομικής προστασίας.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Νίτσας «ύστερα από συνεχείς προσπάθειες μπορούμε να εφοδιάσουμε και κάθε αδειοδοτημένη μονάδα ΠΦΥ με υγειονομικό υλικό το οποίο έχει προμηθευτεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κατόπιν ενεργειών μας, και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε γι αυτό τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η διανομή από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης θα γίνει με τον ίδιο τρόπο όπως την προηγούμενη φορά (οι δικαιούχοι με το αυτοκίνητο τους θα λαμβάνουν το υλικό και θα φεύγουν), επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου (πρώην Ανθέων), μετά την οδό Πλούτωνος, στο ύψος των  γραφείων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πρώην γραφείων Νομαρχίας Θεσσαλονίκης) αύριο Κυριακή  12/4, από τις 10:00 ως τις 18:00.

Κορωνοϊός: Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για τον φονικό ιό

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

           

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας