14:35 Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ηχηρά ονόματα-έκπληξη στο ΔΣ της ΛΑΜΨΑ

Ηχηρά ονόματα-έκπληξη στο ΔΣ της ΛΑΜΨΑ

Μετά την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Λάμψα για την εκλογή νέου δεκαμελούς (10μελούς) Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, στο πλαίσιο της άμεσης, ουσιαστικής και αποτελεσματικής συμμόρφωσης και προσαρμογής της Εταιρείας με τις επιταγές και ρυθμίσεις του νέου νόμου 4706/2020 περί εταιρικής διακυβέρνησης και ιδίως αφενός μεν με τις διατάξεις περί καταλληλότητας, πολυμορφίας και επαρκούς εκπροσώπησης ανά φύλο στο Διοικητικό Συμβούλιο, αφετέρου δε με τα ουσιαστικά κριτήρια και προϋποθέσεις ανεξαρτησίας των προτεινομένων ανεξαρτήτων μελών αυτού, η εταιρεία ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Τον Ιανουάριο του 2021, η οικογένεια Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη απέκτησε τον απόλυτο μετοχικό έλεγχο καθώς και την πλήρη διαχειριστική ευθύνη της “Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ”, με στόχο να εδραιώσει περαιτέρω την ηγετική της θέση στην Ελληνική όσο και στη Διεθνή αγορά και να μεγιστοποιήσει τη συμβολή της, στην Εθνική Οικονομία και στην προβολή της εικόνας της Χώρας ως κορυφαίου ποιοτικού προορισμού, παγκοσμίως. Με το βλέμμα στο μέλλον, σε μία νέα εποχή για τον Ελληνικό και τον Διεθνή Τουρισμό, γεμάτη σημαντικές προκλήσεις αλλά και μεγάλες ευκαιρίες, η “Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ”, προχώρησε στην ανασυγκρότηση του Διοικητικού της Συμβουλίου και την ανανέωσή του με διακεκριμένες προσωπικότητες, εγνωσμένου κύρους στους τομείς δραστηριότητάς τους.

Τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου ανέλαβε η κα Χλόη Λασκαρίδη.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της “ΛΑΜΨΑ ΑΕ”, συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Λασκαρίδη Χλόη Εκτελεστικός Πρόεδρος
Νανόπουλος Νικόλαος Αντιπρόεδρος-Μη Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος
Δρ. Χωμενίδης Αναστάσιος Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό Μέλος
Γαλανάκις Γεώργιος Μη Εκτελεστικό Μέλος
Θεοχαράκης Βασίλειος Μη Εκτελεστικό Μέλος
Thomas Miller Μη Εκτελεστικό Μέλος
Λασκαρίδη  Σουζάννα Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ανανιάδης Τιμόθεος Μη Εκτελεστικό Μέλος
Δαμανάκη Μαρία Μη Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος
Καρατζά Αικατερίνη-Μαρία Μη Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος

 

Οι Μέτοχοι και η Διοίκηση της Εταιρείας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που αποχωρούν οι κ.κ. Μωρίς Μοντιάνο, Φίλιππος Σπυρόπουλος, Νικόλαος Δάνδολος, Απόστολος Δοξιάδης.

Η πολυετής συνεισφορά τους στην εξέλιξη και καταξίωση της “ΛΑΜΨΑ ΑΕ” ως ενός εκ των κορυφαίων ξενοδοχειακών Ομίλων, υπήρξε πολύτιμη και καθοριστική και η συμμετοχή τους αποτελεί πλέον μέρος της μακροχρόνιας ιστορίας της. Ο κ. Μωρίς Μοντιάνο ανακηρύσσεται Επίτιμος Πρόεδρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το CVC, η έξοδος από την ΜΕΒΓΑΛ και η είσοδος του mr Chipita

Ορέστης Τζιόβας: «Χαίρομαι που ο Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος»

Αλέξης Κούγιας: Η μοτοσυκλέτα μου στη Μύκονο δεν είναι ανασφάλιστη

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας