14:25 Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Ιδιοκτήτης ταβέρνας "Κρητικός": "Δεν έχω ψηφίσει ποτέ τον Μητσοτάκη αλλά έκανε δουλειά εδώ"(φωτό - βίντεο)

Ιδιοκτήτης ταβέρνας "Κρητικός": "Δεν έχω ψηφίσει ποτέ τον Μητσοτάκη αλλά έκανε δουλειά εδώ"(φωτό - βίντεο)

Σακούλες με τρόφιμα σε 200 ανθρώπους που έχουν ανάγκη μοίρασε σήμερα ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός” στο Κερατσίνι. Ένα ολόκληρο κοτόπουλο ,μακαρόνια , φακές , ρύζι , ρεβύθια ,πελτέ , κρεμμύδια , πατάτες , ψωμί , Βασιλόπιτες , κουραμπιέδες , μελομακάρονα και ένα πεντόκιλο λάδι διένειμαν σε κάθε οικογένεια ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης και οι εθελοντές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός” και οι εθελοντές ξεκίνησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι τη διανομή των τροφίμων ,στον κόσμο που είχε στηθεί από νωρίς στην ουρά έξω από το εστιατόριο.

Ένα πεντόλιτρο λάδι πήρε μεταξύ άλλων καθένας από τους ανθρώπους που έχουν απόλυτη ανάγκη από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας “Κρητικός”

Ιδιοκτήτης ταβέρνας “Κρητικός”: “Δεν έχω ψηφίσει ποτέ Μητσοτάκη αλλά…”

Μιλώντας για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης μας είπε ότι αρχικά πίστευε πώς θα έλθει κάποιος υπουργός. Το κατάλαβε όταν είδε αργότερα τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Κρητικός

Ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης με τον Πρωθυπουργό ,τους εθελοντές και την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου

“Ο Μητσοτάκης ήλθε μόνος του χωρίς κάμερες , έκατσε , συζητήσαμε και το καλό είναι ότι έπραξε ,γιατί το να ακούσει ο άλλος χωρίς να πράξει δεν λέει τίποτα. Μου πλήρωσε τον χασάπη, τον φούρνο, τις μπουκάλες μου, μου έφερε ψυγεία, με βοήθησε να συνεχίσω” είπε. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στο Κερατσίνι αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν έχει ψηφίσει ποτέ τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

Σε ανάρτηση του χθες στο Facebook ο επιχειρηματίας με το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί στις φτωχογειτονιές του Κερατσινίου, αναφέρθηκε επίσης και στην υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύη Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία “κάθισε τέσσερις ώρες μαζί του και συνάντησε ανθρώπους που ζούν σε παράγκες χωρίς ρεύμα και χωρίς γνώση για τα επιδόματα που δικαιούνται.” Όπως μας είπε “σήμερα επρόκειτο να πάνε εισαγγελείς για να ελέγξουν σπίτια που παιδιά μένουν μόνα τους”. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το Υπουργείο έχει μιλήσει ήδη με ανθρώπους που κατέγραψε χθες οι οποίοι δεν ξέρουν να υποβάλλουν τα χαρτιά τους για να βγάλουν σύνταξη και επιδόματα. Ορισμένοι ζουν σε σπίτια χωρίς ρεύμα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδιοκτήτης ταβέρνας «Ο Κρητικός»: «Πρώτη φορά πρωθυπουργός μού πλήρωσε τα λειτουργικά μου έξοδα»


Ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης μας είπε ότι μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα με τη διανομή φαγητού έχουν κινητοποιηθεί να βοηθήσουν και εταιρείες . “Ο κόσμος πάντα βοηθούσε. Τώρα έχουν ξεκινήσει και εταιρείες. Το καλό είναι ότι τώρα ξεσηκώσαμε τον κόσμο και έχουν ακολουθήσει το παράδειγμα μας.” επισήμανε. Η διανομή των τροφίμων έγινε επειδή η ταβέρνα θα κλείσει για τρεις ημέρες λόγω Πρωτοχρονιάς. Όταν θα ξανανοίξουν θα συνεχίζει τη διανομή μερίδων φαγητού σε 800 ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Κρητικός

Μια από τις βασιλόπιτες που μοιράστηκε σε άτομα που έχουν ανάγκη

Ο φακός του ereportaz.gr μίλησε με τρεις εθελόντριες, οι οποίες βοηθούν τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας “Κρητικός” στο σπουδαίο φιλανθρωπικό του έργο. Η Φλώρα Μασαζάνη είναι στο πλευρό του εστιάτορα από το πρώτο lokdown και βοηθάει μαζί με την κ.Κατερίνα. Όπως μας είπαν υπάρχουν άτομα που έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη για βοήθεια. Πρέπει ο κόσμος να ενημερωθεί και να είναι ευαισθητοποιημένος επισήμανε η εθελόντρια Eλισάβετ Παναγιώτου.

Κρητικός

Τρεις από τις εθελόντριες που βοηθούν τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας ‘Κρητικός” στο Κερατσίνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ereportaz αποκαλύπτει: To πιστοποιητικό του εμβολιασμού κατά του Covid 19 για τα διεθνή ταξίδια ήδη υφίσταται

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας