14:26 Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Η οικογένεια του 11χρονου Μάριου σπάει τη σιωπή της

Η οικογένεια του 11χρονου Μάριου σπάει τη σιωπή της

Η οικογένεια του μικρού Μάριου που σκοτώθηκε όταν δέχτηκε “αδέσποτη” σφαίρα στο Μενίδι, σε ανακοίνωσή της τονίζει: “να μην βρεθεί καμία οικογένεια σε παρόμοια θέση”. Η οικογένεια του 11χρονου ζητεί να ακουστεί η φωνή της από την Πολιτεία και το κράτος να ακούσει με σοβαρότητα τις φωνές των ανθρώπων που ζητούν προστασία.

Η οικογένεια εξέδωσε σήμερα Δευτέρα τη δήλωση ευχαριστίας προς όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος τους για «την τόσο άδικη πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια του μικρού μας γιου», ενώ τα μέλη της δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν «από καρδιάς τα ΜΜΕ που κατόπιν εκφράσεως επιθυμίας μας σεβάστηκαν την θλίψη μας τηρώντας την δέουσα διακριτικότητα και προστατεύοντας έτσι την μνήμη του παιδιού μας».

Ολόκληρη η δήλωση της οικογένειας του Μάριου:

 

“Θα θέλαμε ειλικρινά παρά τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε μετά από την τόσο άδικη πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια του μικρού μας γιου να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα ΜΜΕ που κατόπιν εκφράσεως επιθυμίας μας σεβαστήκαν την θλίψη μας τηρώντας την δέουσα διακριτικότητα και προστατεύοντας έτσι την μνήμη του παιδιού μας.

Επιθυμούμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας από όλη την Ελλάδα, αλλά και κυρίως όλους τους κατοίκους του Μενιδίου.

Το μόνο που ζητάμε ως γονείς από την Πολιτεία είναι να ακούσει με σοβαρότητα τη φωνή αυτών των ανθρώπων που και οι ίδιοι είναι γονείς και ζητούν την προστασία της έτσι ώστε στο μέλλον να μην βρεθεί καμία οικογένεια σε παρόμοια θέση με την δική μας.”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας