10:04 Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Ειλικρινής ο Σγουρίδης: Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες

Ειλικρινής ο Σγουρίδης: Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες

Μία δήλωση – βόμβα έκανε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτης Σγουρίδης, λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως έκαναν προηγουμένως και οι Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «Maximum 93,6», ο κ. Σγουρίδης αναφέρθηκε στο θέμα των αγροτών, σημειώνοντας ότι «Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν. Αν δεν τάξεις, δε σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά, δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δε φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια».

Τότε, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός;», για να λάβει την απάντηση του υφυπουργού: «Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν…».

«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;», επέμεινε ο δημοσιογράφος.

«Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σγουρίδης.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας