Ινδία: Viral υπουργός νύσταζε σε ομιλία

Ινδία: Viral υπουργός νύσταζε σε ομιλία

Viral έχει γίνει υπουργός που με δυσκολία κρατούσε τα μάτια του ανοιχτά κατά τη διάρκεια της ομιλίας της υπουργού Οικονομικών της Ινδία.

Κάθε ρεκόρ έσπασε η ομιλία της υπουργού Οικονομικών της Ινδίας Nirmala Sitharaman για τον προϋπολογισμό της χώρας, με αποτέλεσμα ένας συνάδελφός της να κάνει αξιέπαινο αγώνα να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά, όπως φαίνεται και σε ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Η διάρκειας 2 ωρών και 38 λεπτών ομιλία της υπουργού έθεσε στα όριά τους πολλά μέλη της κυβέρνησης και όχι μόνο αλλά η αντίδραση του υπουργού R.K. Singh, ο οποίος ανοιγόκλεινε συνεχώς τα μάτια του, ήταν από τις πλέον χαρακτηριστικές, που έγινε viral.

Ωστόσο πολλά μέλη της κυβέρνησης στην Ινδία εξήλθαν εξαντλημένα από τη συζήτηση ζητώντας μάλιστα, σύμφωνα με το Sputnik, να μπει περιορισμός στη χρονική διάρκεια των ομιλιών.

Η υπουργός Οικονομικών της χώρας είναι «διαβόητη» για τους μεγάλους σε διάρκεια λόγους της. Το προηγούμενο ρεκόρ της, το οποίο είχε πετύχει κατά την παρουσίαση του προϋπολογισμού του 2019 ήταν 2 ώρες και 13 λεπτά.

Πηγή: Cnn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχόλια