21:09 Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με τους «ξερόλες του Insta» για το σούσι και την εγκυμοσύνη της

Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με τους «ξερόλες του Insta» για το σούσι και την εγκυμοσύνη της

Η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη έφαγε σούσι… και αυτό μάλλον ενόχλησε τους ακόλουθούς της στο Instagram. Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να διανύει τους πιο ωραίους μήνες, με την κοιλίτσα της να φουσκώνει σιγά σιγά όλο και περισσότερο.

Η γνωστή influencer, που μοιράζεται τα πάντα με το κοινό της κατέγραψε στιγμές στην παραλία με φίλους και να απολαμβάνουν όλοι μαζί σούσι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ


Ωστόσο αυτό παρεξένεψε τους πιστούς ακόλουθούς της, οι οποίοι την γέμισαν με μηνύματα, σχετικά με το σούσι και την εγκυμοσύνη, θεωρώντας ότι είναι απαγορευτικό.

Φυσικά, η Ιωάννα Τούνη για ακόμα μια φορά είχε την απάντηση και απάντησε στους «ξερόλες του Instagram» όπως η ίδια τους χαρακτήρισε.

«Μόλις έχω φτάσει σπίτι και μου χετε στείλει ένα κάρο μηνύματα, το direct μου είναι…έτσι πηγαίνει. Γιατί σούσι στην εγκυμοσύνη. Παιδιά ναι, στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα ωμά, αλλά υπάρχει και ψημένο σούσι, μαγειρεμένο σούσι ξέρετε, είτε τηγανητό είτε στον φούρνο ακόμα. Σούσι μαγειρεμένο, μπορώ να το φάω και αυτό πήρα κι έφαγα. Μην ανησυχείτε για την υγεία μου είμαι μια χαρά. Ξέρω ότι είμαι έγκυος και ξέρω τι να αποφεύγω. Ευχαριστώ.»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας