ΗΠΑ: 23χρονη καθηγήτρια αντάλλασσε πρόστυχα μηνύματα κι έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της

ΗΠΑ: 23χρονη καθηγήτρια αντάλλασσε πρόστυχα μηνύματα κι έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της

Μια 23χρονη καθηγήτρια Υγείας από την Μινεσότα των ΗΠΑ κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου καθώς έκανε σεξ με έναν 15χρονο μαθητή της, ενώ είχαν ανταλλάξει φωτογραφίες και βίντεο πορνό μεταξύ τους.

Η 23χρονη Τάλια Γουόρνερ προσλήφθηκε μόνιμη καθηγήτρια Υγείας τον Φεβρουάριο του 2018 στην Μινεσότα των ΗΠΑ και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους κατηγορείται ότι σύναψε σχέση με τον 15χρονο.

Την αποκάλυψη της παράξενης σχέσης μαθητή-καθηγήτριας, έκαναν ένας καθηγητής και οι συμμαθητές του νεαρού, επειδή είχαν καταλάβει ότι η συχνή επαφή τους ήταν ύποπτη. Ο έφηβος αρχικά αρνιούνταν επίμονα ότι είχαν κάποια επαφή, ώσπου τελικά λύγισε και τα παραδέχτηκε όλα.

Όπως αποδείχτηκε οι δυο τους είχαν ανταλλάξει πρόστυχες φωτογραφίες, κείμενα και βίντεο στο Snapchat μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου του περασμένου έτους. Στις 14 Δεκεμβρίου 2018, το ζευγάρι έκανε σεξ στο σπίτι της καθηγήτριας κοντά στη λίμνη Bear, όταν τον πήρε με το αυτοκίνητό της μετά από αγώνα μπάσκετ.

Η γυναίκα τώρα κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ανηλίκου, για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή για σεξουαλικούς σκοπούς και για έκθεση ανήλικου σε πορνογραφικό υλικό.

Η Γουόρνερ έχει τεθεί εκτός υπηρεσιών από τα μέσα Φεβρουαρίου, καθώς η αστυνομική έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη και στις 28 Αυγούστου συνελήφθη. Προβλέπεται μέχρι και σαράντα χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 100.000 δολάρια.

Σχόλια