6:31 Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

ΗΠΑ: 4χρονη μοίραζε ηρωίνη στους συμμαθητές της στο νηπιαγωγείο!

ΗΠΑ: 4χρονη μοίραζε ηρωίνη στους συμμαθητές της στο νηπιαγωγείο!

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν νηπιαγωγοί στο Ντελαγουέρ των ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στην πόλη Σέλμπιβιλ.

Όταν οι νηπιαγωγοί διαπίστωσαν ότι πολλά παιδιά είχαν στην κατοχή τους σακουλάκια με μια λευκή σκόνη, τα οποία μοίραζε 4χρονη συμμαθήτριά τους ως «καραμέλα», αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί παρέλαβαν τα ύποπτα σακουλάκια και από τις εργαστηριακές αναλύσεις διαπίστωσαν ότι περιείχαν ηρωίνη! Ευτυχώς τα παιδιά δεν είχαν προλάβει να ανοίξουν τα σακουλάκια, ενώ κάποια από αυτά μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, και αφού εξετάστηκαν επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Η 4χρονη μετέφερε τα ναρκωτικά στο σχολείο της εν αγνοία της, μέσα σε ένα σακίδιο που της έδωσε η μητέρα της την τελευταία στιγμή, όταν είδε ότι το δικό της είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια της νύχτας από τον σκύλο της οικογένειας. Συνολικά, μέσα στο σακίδιο της, υπήρχαν 249 σακουλάκια, συνολικού βάρους 3.735 γραμμαρίων.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 30χρονης Άσλεϊ Ταλ, μητέρας της 4χρονης, με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Τα τρία παιδιά της, ηλικίας 11, 9 και 4 ετών, ανατέθηκαν σε συγγενικό της πρόσωπο και εκδόθηκε εντολή να μην έχουν καμία επαφή μαζί της.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 6.000 δολαρίων.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας