20:44 Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Υπόθεση Μπεν: Έξαλλοι οι συγγενείς του Κ. Μπάρκα θέλουν να κινηθούν νομικά

Υπόθεση Μπεν: Έξαλλοι οι συγγενείς του Κ. Μπάρκα θέλουν να κινηθούν νομικά

Οι Βρετανοί αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στο επίμαχο χωράφι που βρίσκεται στην περιοχή ”Ηρακλής” και για ακόμα μία μέρα. Τα δημοσιεύματα πάντως των τελευταίων ημερών, έχουν προκαλέσει οργή στους συγγενείς του Κωνσταντίνου Μπάρκα, που κάνουν λόγο για διασυρμό ενός ανθρώπου που πλέον δεν βρίσκεται  στη ζωή.

Όπως λένε τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αλλά και οι Βρετανοί αστυνομικοί, έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομά του και τον φωτογραφίζουν σαν εγκληματία χωρίς να είναι. Κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο που δεν θα μπορούσε να κάνει κακό σε κανέναν. Επιπλέον, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθούν δικαστικά και ζητούν να δημοσιοποιηθεί το όνομα του μάρτυρα, που κατέθεσε πως την επίμαχη μέρα της εξαφάνισης του μικρού Μπεν, ο άνθρωπός τους, ο οδηγός του εκσκαφέα ήταν ιδρωμένος και έτρεμε.

Το όνομα του μάρτυρα-κλειδί δεν έχει αποκαλυφθεί από τις αρχές όμως σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνθρωπο που ήταν στον στενό κύκλο του Μπάρκα που οδηγούσε τον εκσκαφέα και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Γι’ αυτό και η μαρτυρία του κρίθηκε ως εξαιρετικά σοβαρή και αξιόπιστη.

Από την άλλη πλευρά η Κέρι Νίνταμ δηλώνει συγκλονισμένη από τις προσπάθειες αστυνομικών και εθελοντών. Η μητέρα του μικρού Μπεν ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την πορεία των ερευνών από τους επικεφαλής

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας