18:32 Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ισχυρό σοκ στην κοινωνία με τις «Ανοιχτές Υποθέσεις»

Ισχυρό σοκ στην κοινωνία με τις «Ανοιχτές Υποθέσεις»

Οι αποκαλύψεις του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή του «Ανοιχτές Υποθέσεις» για το κύκλωμα που εξέδιδε πλαστές βεβαιώσεις κακοποίησης παιδιών από τους πατεράδες έγιναν θέμα συζήτησης σε όλη την Ελλάδα. Εμείς ακούσαμε να απασχολεί παρέες στον Πύργο, στην Αρχαία Ολυμπία, στα Φιλιατρά, στην Πύλο.

Κυρίως άνδρες συζητούσαν και οι περισσότεροι μακάριζαν την τύχη τους που δεν βρέθηκαν σε διαδικασία διαζυγίου με τις συζύγους τους, διότι διαφορετικά κινδύνευαν να μπλέξουν κι εκείνοι. Συνεργάτης της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» έδωσε το τηλέφωνο της εφημερίδας και του Πέτρου Κουσουλού σε δύο άτομα.

Αξίζει να καταγραφεί και μία λεπτομέρεια που δεν αφορούσε στο ρεπορτάζ. Είχε να κάνει με την αναφορά του παρουσιαστή στον Σωτήρη Σκουλούδη για τα ρεπορτάζ του newsbomb. «Πρώτη φορά ακούστηκε τόσα καθαρά σε τηλεοπτική εκπομπή η παραπομπή στη δουλειά ενός άλλου δημοσιογράφου», ήταν ένα από τα σχόλια σε μία παρέα.

Πέρα από το ρεπορτάζ, δηλαδή, ο Πέτρος Κουσουλός άκουσε πολύ κολακευτικά σχόλια και για τον σεβασμό του στη δεοντολογία.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην αγκαλιά της… Barking Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Ζαρίφη

Νέα κοροϊδία στις πλάτες των εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας»!

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας