0:39 Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Καφέ της Χαράς: Η Αρετή παρασύρει τον Μάνο στο ντους

Καφέ της Χαράς: Η Αρετή παρασύρει τον Μάνο στο ντους

Καφέ της Χαράς: Εδώ παππάς, εκεί παππάς που είναι ο παππάς? Στο σπίτι της Βάλιας την βοηθάει στο βάψιμο και φλερτάρει μαζί της… Α ρε Μάνο, Α ρε Βάλια!!! Σας σακάτεψαν η Αρετή & ο Δημήτριος!!!… Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σχόλια των τηλεθεατών για το τρέιλερ του νέου επεισοδίου της Παρασκευής  του “Καφέ της Χαράς”.

Παράλληλα, αφού λύθηκε η παρεξήγηση με τα λαθραία τσιγάρα, η Βάλια ξεκινά να ανακαινίζει το παλιό της σπίτι στο Κολοκοτρωνίτσι, εκεί όπου έμενε με τη μητέρα της Χαρά.

Στο πλευρό της, ο νέος παπάς του χωριού, Δημήτριος, που κάνει τον Μάνο να ζηλεύει παθολογικά. Ο νέο παπάς μάλιστα, εκμεταλλεύεται την αδυναμία που του έχουν οι γυναίκες του χωριού για να τελειώσει η ανακαίνιση μια ώρα αρχύτερα, στο επεισόδιο της Παρασκευής (21-02).

Έτσι, ο Δημήτριος επιστρατεύει όλες σχεδόν τις γυναίκες του χωριού που τον θαυμάζουν και τον ακολουθούν πιστά σε ό,τι κάνει και ό,τι πει, στο επεισόδιο της Παρασκευής στο Καφέ της Χαράς. Την ίδια ώρα, η Αρετή, με τις ευλογίες του Περίανδρου, παρασύρει τον Μάνο στο ντους, όπου και ολοκληρώνουν τη σχέση της.Παράλληλα, η Χάιδω φτάνει σε κωμικοτραγικές ακρότητες εξαιτίας της ζήλιας της, καθώς έχει ανασκαλευτεί η υποψία της παλιάς σχέσης του Τάσου με τη συμπεθέρα τους, Κανέλα.

Υπενθυμίζουμε ότι η αγαπημένη σειρά του κοινού θα ενισχυθεί αργότερα με ήρωες από τα παλιά.Και η πρώτη ενίσχυση δεν είναι άλλη από τη Ρόδη, την ανιψιά του παπά και της παπαδιάς, αρραβωνιαστικιά του Φατσέα και υποψήφια αρραβωνιαστικιά του Περίανδρου Πόπωτα. Η Ευτυχία Φαναριώτη η οποία υποδύθηκε τη Ρόδη, επιστρέφει στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας