16:09 Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Κaizen campus με υπογραφή Dimand

Κaizen campus με υπογραφή Dimand

Πήραν μπρος οι μπουλντόζες, εκσκαφείς αλλά και γερανοί στο οικόπεδο-φιλέτο επί της Νερατζιωτίσσης, πλησίον του Athens Mall, για την κατασκευή του νέου κτιρίου γραφείων της Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano), το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του ερχόμενου έτους.

Το έργο της μελέτης και κατασκευής του κτιρίου γραφείων έχει αναλάβει η Dimand, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων.

Η αρχιτεκτονική μελέτη προβλέπει την κατασκευή ενός καινούριου, υπερσύγχρονου κτιρίου 3 ορόφων με 3 πτέρυγες συνολικού εμβαδού 7.500 τ.μ, ενώ θα διαθέτει και υπόγειο όπου θα φιλοξενούνται θέσεις πάρκινγκ και άλλοι κύριοι και βοηθητικοί χώροι. Το σχήμα, η ανάπτυξη της επικοινωνίας εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, τα βιοκλιματικά χαρακτηριστικά, η επιλογή των υλικών και η τελική του εικόνα του προσδίδουν το χαρακτήρα σημείου αναφοράς (landmark).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dimand, κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος, τόνισε: «Η εμπιστοσύνη της Kaizen Gaming στη Dimand και το νέο αειφόρο κτίριο που ανεγείρει στο Μαρούσι, μας τιμά ιδιαιτέρως.Το νέο κτίριο θα έχει πρωτοποριακό σχεδιασμό και υψηλού επιπέδου περιβάλλον εργασίας, ανάλογο της επιχειρηματικής κουλτούρας της Kaizen Gaming, θα είναι δε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια που έχουμε υλοποιήσει στην Dimand».

Σε δήλωσή του ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Kaizen Gaming σημείωσε: «Είναι μια ακόμα στιγμή-ορόσημο για την ιστορία της Kaizen Gaming, η οποία το 2012 ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα 25 ανθρώπων και σε λίγες εβδομάδες θα ξεπεράσει τους 1.000 Kaizeners, να έχει τη χαρά να υλοποιεί ένα τόσο σημαντικό έργο, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Διαβάστε επίσης:

Όσα μάθαμε από το Φόρουμ των ∆ελφών

Έναρξη εργασιών για τη δημιουργία του νέου κτιρίου γραφείων για την KaizenGaming

Η (NEA) «σιδηρά κυρία» της  ελληνικής ακτοπλοΐας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας