17:34 Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Καλλιθέα: Χάνει το αριστερό της μάτι η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι

Καλλιθέα: Χάνει το αριστερό της μάτι η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι

Στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση το θύμα ενώ οι έρευνες αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για να εντοπιστεί η γυναίκα – θύτης που επιτέθηκε στην 35χρονη στην λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα και την «έλουσε» με καυστικό υγρό, βιτριόλι στο πρόσωπο, στο στήθος και στα άκρα, το θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του ιδιωτικού νοσοκομείου.

Η άτυχη γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι έχει εισαχθεί εσπευσμένα στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου όλο το ιατρικό προσωπικό έχει πέσει πάνω της δεδομένου ότι έχει υποστεί βαρύτατο και βαθύ χημικό έγκαυμα και προσπαθεί να αντιμετωπίσει την σοβαρή κατάσταση της.

Απ’ ότι φαίνεται δυστυχώς η γυναίκα έχασε την όρασή της από το αριστερό μάτι που υπέστη πολύ μεγάλη ζημιά μη αναστρέψιμη.

Επίσης, αύριο το πρωί εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος που απαιτείται από τα νοσοκομειακά πρωτόκολλα για την λοίμωξη με τον κορωνοϊό, η γυναίκα θα υποβληθεί σε πρώιμη εσχαρεκτομή, η οποία είναι η επέμβαση αφαίρεσης των εσχαρών στα εν τω βάθη εγκαύματα, όπως δήλωσε στη δημοσιογράφο υγείας του ereportaz Αλεξία Σβώλου ο επικεφαλής του τομέα πλαστικής χειρουργικής του ιδιωτικού νοσοκομείου, Πέτρος Δημοβέλης.

Σοκαρισμένος ο πλαστικός χειρουργός είπε ότι «αυτά τα περιστατικά εμείς οι γιατροί δεν τα βλέπουμε συχνά» ενώ για τον ίδιο είναι η δεύτερη φορά στη ζωή του που βρίσκεται μπροστά σε βαρύτατο χημικό έγκαυμα από τέτοια καυστική ουσία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ψυχιατρικές μελέτες δείχνουν τα εγκλήματα με βιτριόλι διαπράττονται σχεδόν πάντα από γυναίκες και σχεδόν πάντα ο στόχος είναι άλλη γυναίκα.

Εικόνες του CNN από το σημείο που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι η 34χρονη

βιτριόλι

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας