More

  Η μήνυση ντοκουμέντο του Καλογρίτσα που εκθέτει White House και Νίκο Παππά

  Φέρεται να γνώριζαν παράγοντες της τότε Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου για την εικονική συμφωνία της εταιρείας του, σύμφωνα με τον Χρήστο Καλογρίτσα ο οποίος κατέθεσε μήνυση σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

  Ο Χρ. Καλογρίτσας κάνει αναφορά  στη συμφωνία με την εταιρεία CCC, από την οποία του δόθηκαν 3 εκ ευρώ για να μετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

  Ο επιχειρηματίας στη μήνυση την οποία κατέθεσε περιγράφει με λεπτομέρειες, και προσκομίζει έγγραφα αλλά και ηλεκτρονική αλληλογραφία, και υποστηρίζει  ότι η συμφωνία του με την CCC ήταν εικονική. Πρόκειται για τα έγγραφα τα οποία είχαν δημοσιευθεί και στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» τον Ιανουάριο του 2020 η οποία πρώτη αποκάλυψε  (διαβάστε εδώ)

  Μάλιστα σε ένα e-mail που υπάρχει μέσα στη μήνυση, με ημερομηνία 27- 8- 2016, γίνεται αναφορά για την εικονική συναλλαγή και πως γνώριζαν τόσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και και υψηλόβαθμοί κυβερνητικοί παράγοντες.

  Διαβάστε επίσης: 

  Το e mail, το οποίο έχει αποστείλλει υπεύθυνος της εταιρείας CCC προς τον Κυριάκο Τόμπρα ο οποίος δρούσε για λογαριασμό του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα και ήταν άνθρωπος κλειδί, επικεφαλής του κινήματος Υπέρβαση και προσωπικός φίλος του Σαμερ Χουρι, όπως είχε γράψει το  ereportaz.gr 

   

  Διαβάστε επίσης: 

  Ντοκουμέντα: Τα εμβάσματα με εντολή White House των Χούρι στον Καλογρίτσα

   

  Στο επίμαχο e-mail αναφέρεται επί λέξει:

  “Ο επικεφαλής και ο Λευκός Οίκος, και η White Porscha είχαν συμφωνήσει τα τραπεζικά στοιχεία των “φίλων” στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ποιου τα στοιχεία θα χορηγηθούν μέσω του Κυπριακού Αριθμού, που είχα μοιραστεί μαζί σας. Ας παραμείνουμε σε αυτή τη φόρμουλα.

  Η προκαταβολή θα πάει σε “φίλους” στα Η.Α.Ε. (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και εκείνοι με τη σειρά τους θα την στείλουν τοπικά.

  Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερο να ακολουθήσουμε αυτό.

  Αναμένοντας τις απόψεις σας”.

  Επίσης περιγράφεται λεπτομερώς ο τρόπος της καταβολής των 3 εκατομμυρίων ευρώ και τη τελική τους κατάληξη.

  Ολόκληρο το επίμαχο email:

  Αγαπητέ Κυριάκο,

  Η ιδέα δεν είναι άμεσα ή έμμεσα να καταγραφούμε σε μια συναλλαγή χρηματοδότησης, η οποία θα αφήσει ίχνος  για την τελική συναλλαγή.

  Οι επικεφαλής και ο Λευκός Οίκος, και η White Porscha είχαν συμφωνήσει τα τραπεζικά στοιχεία των “φίλων” στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ποιου τα στοιχεία θα χορηγηθούν μέσω του Κυπριακού Αριθμού, που είχα μοιραστεί μαζί σας. Ας παραμείνουμε σε αυτή τη φόρμουλα.

  Η προκαταβολή θα πάει σε “φίλους” στα Η.Α.Ε. (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και εκείνοι με τη σειρά τους θα την στείλουν τοπικά.

  Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερο να ακολουθήσουμε αυτό.

  Αναμένοντας τις απόψεις σας.

  Διαβάστε τη μήνυση αναλυτικά.

  minisi-kalogritsa

  Με πληροφορίες από το www.skai.gr

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Κορωνοϊός: Πάνω από 20 εκατομμύρια τα κρούσματα παγκοσμίως

  Τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού ξεπέρασαν σήμερα τα 20 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο, σύμφωνα με μια καταμέτρηση του πρακτορείου Reuters, με τα μισά...

  Ανακοίνωσε Τσιμίκα η Λίβερπουλ

  Ο Κώστας Τσιμίκας μετακομίζει οριστικά στο Μέρσεϊσαϊντ, αφού η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτησή του. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας ανακοίνωσε την απόκτησή του 24χρονου αριστερού μπακ που...

  Ο µεγαλειότατος είναι γυµνός

  Ο τέως, Χουάν Κάρλος (ετών 82), αυτοεξορίστηκε στον Αγιο ∆οµίνικο, υπό το βάρος της µίζας ΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ - παρέα με τα εκατομμύρια που φαίνεται...

  Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η Τουρκία να σταματήσει άμεσα τις ερευνητικές δραστηριότητες του «Ορούτς Ρέις» στην Αν. Μεσόγειο

  Να σταματήσει άμεσα τις ερευνητικές δραστηριότητες του «Ορούτς Ρέις» στην Ανατολική Μεσόγειο, καλεί την Άγκυρα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και εκφράζει για μια ακόμα φορά...

  Ο Ιβάν ο τροµερός σε business & λουκέτα

  ΓΙΑ «ΝΤΑΜΠΛ στην ανάπτυξη» έγραφε στις 26 Ιανουαρίου 2020 το «Έθνος» σε μία αγιογραφία του Ιβάν Σαββίδη. Τότε που αγνοούσαν όλοι και τις επιπτώσεις...