18:19 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

"Καμία αναφορά σε πολιτικό στην αμερικανική δικογραφία για Novartis"

"Καμία αναφορά σε πολιτικό στην αμερικανική δικογραφία για Novartis"

«Υπάρχουν δύο δικογραφίες για το σκάνδαλο Novartis: Η μία είναι αμερικανική και η άλλη ελληνική. Στην πρώτη δεν αναφέρεται κανένα πολιτικό πρόσωπο, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε καμία άλλη χώρα» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης.

Ο κ. Κυρανάκης έκανε λόγο για κατάφωρη παραβίαση της νομοθεσίας αναφορικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες. «Τις γνωρίζουμε τις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουμε τι θέλουν να κάνουν… Μην προσπαθεί να μας πείσει ο κ. Τζανακόπουλος ότι πήγε στον Άρειο Πάγο για προσωπική υπόθεση, το οποίο μετά το άλλαξε. Θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις, για ποιο λόγο κρύβουν την πραγματικότητα» τόνισε.

Σημείωσε επίσης ότι η εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Τουλουπάκη δεν έστειλε αμελλητί στη βουλή τη δικογραφία για την Νovartis όταν στις 6 Νοέμβριου υπήρξε κατάθεση του πρώτου μάρτυρα που έκανε αναφορά στο όνομα υπουργού.

Ο κ. Κυρανάκης υπενθύμισε ότι πριν από ένα χρόνο ακριβώς παραιτήθηκε από εισαγγελέας διαφθοράς η κυρία Ράικου κάνοντας σοβαρές καταγγελίες για παρεμβάσεις στο έργο της.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας