22:15 Κυριακή 7 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Καμμενος: «Ο Πατεράκης απείλησε έμενα και την οικογένεια μου»

Καμμενος: «Ο Πατεράκης απείλησε έμενα και την οικογένεια μου»

Ο Πάνος Καμμένος, από το βήμα της Βουλής, επιτέθηκε σε όσους, σύμφωνα με τον ίδιο, τον λασπολόγησαν.

«Ακούστηκαν απίστευτα πράγματα στην Βουλή και έχουν γραφτεί απίστευτα από ραδιόφωνα και εφημερίδες. Λασπολογία και οι φερόμενοι δημοσιογράφοι της φερόμενης συμμορίας για εμπόριο ναρκωτικών φοβούνται ότι θα χάσουν το ψωμί τους», είπε ο κ. Καμμένος και συνέχισε:

«Πωλητές βιβλίων των ναζί και γιλέκων θα τους αντιμετωπίσω στην δικαιοσύνη. Είναι διακρατική συμφωνία και δεν υπάρχει μεσάζων, είπε ο υπουργός. Ουδείς ενδιάμεσος και ουδείς μεσάζων. Μάλλον είστε συνηθισμένοι από την διαφθορά στην οποία λειτουργούσατε εσείς. Μετατρέψατε τη ΝΔ σε πολιτικό βραχίονα υποστήριξης του κουμπάρου της κας Μπακογιάννη. Ως υπουργός επέλεξα να φέρω 66 εκατομμύρια στα ταμεία του Δημοσίου. Αλλάξαμε το νόμο και δεν υπάρχουν εδω απόρρητα έγγραφα. Σε όλα τα διαβαθμισμένο έγγραφα σας έχω δώσει πρόσβαση. Στηρίχθηκαν όλα σε μια καταγγελία του κ. Λοβέρδου. Δεν υπάρχει αναφορά Ταξιάρχου. Εκλήθη σε απολογία από τον αρχηγό του στρατού.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο ο ταξίαρχος αναφέρει ότι ουδέποτε υπέβαλλε ο ίδιος αναφορά. Υπεκλάπη από τον υπολογιστή του ένα έγγραφο είπε ο κ. Καμμένος. Όλα έγιναν για να χαλάσει η συμφωνία, είπε ο υπουργός. Στο γραφείο μου ήρθε ο στρατιωτικός εισαγγελέας, για να δούμε αν κάποιοι διακινούσαν απόρρητα έγγραφα. Το συγκεκριμένο απόρρητο έφυγε από αυτή την διεύθυνση.

Ξέρετε που τον γνώρισαν στο υπουργείο τον κ. Παπαδόπουλο; Η κα Γεννηματά τον πήγε. 17 φεβρουαρίου 2014. Είπε ακόμα ότι στα ΕΑΣ η εταρεία AGG συζήτησε για συμφωνία για πυρομαχικά όταν η κα Γεννηματά ήταν αναπληρώτρια υπουργός Αμυνας. Με αυτούς συνομιλούσε ο Παπαδόπουλος στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, είπε ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος είπε ακόμα ότι θα αποδειχθει σύντομα ποιοι ήθελαν να χαλάσει η δουλειά. Και υιοθετώ την θέση του κ. Φίλη για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Καταθέτω επίσης το σχέδιο διακρατικής συμφωνίας της πώλησης πολεμικών υλικών και τα ποσά που δόθηκαν τότε που παραδέχονται οι ίδιοι οι σαουδάραβες ότι είναι ακριβή.

Πριν από ένα μηνα έλαβα ανώνυμο τηλεφώνημα που απειλούσε εμένα και την οικογένειά μου. Δέχθηκα την άρση απορρήτου του τηλεφώνου μου. Ο καλών είναι ο κ. Πατεράκης έμπορος όπλων που με πήρε τηλέφωνο από το γραφείο της εταιρείας του. Αυτός έστησε όλη την ιστορία με τον Σάφα και εξετάζεται από την αντιτρομοκρατική. Είναι αυτός με τα υποβρύχια που έγερναν. Είναι αυτός που αποτελεί μέλος της συμμορίας. Νομίζετε ότι θα φοβηθούμε τους μπράβους και τα παραδεισένια λεφτά σας. Οσο πιο πολύ χτυπάτε την κυβέρνηση τόσο πιο μεγάλη θα είναι η συνοχή της. Εμείς δεν έχουμε Τσοχατζόπουλους. Ο γιος Παπαντωνίου είναι από τα νεα στελέχη της ΝΔ. Να τους χαίρεστε!

Εχετε την εντύπωση ότι ο υπουργός έχει υπο τον έλεγχό του το στρατοδικείο; Αλίμονο αν ο υπουργός έκανε τέτοια πράγματα. Η δικαιοσύνη η στρατιωτική είναι ανεξάρτητη. Όταν θα τελειώσει η στρατιωτικη δικαιοσύνη θα φέρει το πόρισμά της. Δεν περιμενα ότι εσείς θα το πάρετε εργολαβικά. Τώρα κάτι άλλαξε. Τι άλλαξε; αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας