7:09 Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Καραμανλής - ΕΥΔΑΠ: Δεν θα κοπεί το νερό την περίοδο απαγόρευσης κυκλοφορίας

Καραμανλής - ΕΥΔΑΠ: Δεν θα κοπεί το νερό την περίοδο απαγόρευσης κυκλοφορίας

Δεν θα διακοπεί η υδροδότηση της ΕΥΔΑΠ λόγω καθυστέρησης πληρωμών, στην διάρκεια των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, δήλωσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

«Η ΕΥΔΑΠ αυτή τη στιγμή είναι μια εταιρεία που μπορεί να κάνει μία αναστολή πληρωμών για ένα εύλογο χρονικό διάστημα διότι ζούμε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση», εξήγησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Καραμανλής, μιλώντας στο κανάλι «Κόντρα».

Ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι οι πελάτες της ΕΥΔΑΠ μπορούν να εξυπηρετηθούν και με εναλλακτικούς τρόπους, τηλεφωνικώς και μέσω διαδικτύου και τόνισε:

«Θα πρέπει να αποφεύγουμε να βγούμε από το σπίτι μας για α πάμε να πληρώσουμε πχ το λογαριασμό του νερού. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό και τηλεφωνικά μέσω της πιστωτικής μας ή μιας άλλης κάρτας, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι πληρωμής».

Πρόσθεσε όμως ότι «υπάρχουν αρκετοί ηλικιωμένοι συμπολίτες μας οι οποίοι δυστυχώς δεν γνωρίζουν ούτε αυτή τη μέθοδο πληρωμής και γι αυτό το λόγο δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για διακοπή υδροδότησης».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας