8:45 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Καταιγιστικές εξελίξεις με την έκλειψη σελήνης (15 έως 21 Νοεμβρίου)

Καταιγιστικές εξελίξεις με την έκλειψη σελήνης (15 έως 21 Νοεμβρίου)

Μία εβδομάδα καταιγιστική με αναπάντεχα γεγονότα για όλα τα ζώδια. Περισσότερο θα επηρεαστούν οι Σκορπιοί, Ταύροι Λέοντες, Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου και οι παρορμητικοί Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι του δευτέρου δεκαήμερου.

Από την Ευτυχία Αθανασίου*

Κάνουμε απολογισμό και αναρωτιόμαστε όλοι τι πρέπει να αφήσουμε πίσω. Οικονομικές και συναισθηματικές  εκκρεμότητες του καλοκαιριού αλλά και επιστροφές σχέσεων που χάλασαν με ανάδρομο Ερμή στο παρελθόν. Λίγο μαλλιά-κουβάρια  θα είναι και αυτές οι επτά μέρες του Νοέμβρη, καθώς η μερική έκλειψη σελήνης δίνει τη χαριστική βολή!

Κριός: Οικονομικά και  συναισθηματικά  «χτυπήματα»

Η εβδομάδα μπαίνει με όψη σελήνης στον Κριό συνοδό με Χείρωνα και σας κάνει πιο σκεπτικούς από ποτέ. Κάνετε απολογισμό για το τι έχετε κάνει εσείς στραβά, γιατί βλέπετε ότι έρχεται η ώρα να πληρώσετε κάποιο τίμημα στις επιλογές σας. Ο έρωτας και το σεξ παίζουν μεγάλο ρόλο άλλοτε στον χώρο της εργασίας και άλλοτε μέσα σε μια σταθερή σχέση. Προσοχή σε ατυχήματα και απροσεξίες αλλά και ξαφνικές απερισκεψίες. Συγκρούσεις μέσα σε φιλίες με γυναίκες.

Ταύρος: Ο καλός και ο κακός «χαμός»

Περισσότερο από όλους νιώθετε τους κραδασμούς των αλλαγών. Ειδικά οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου. Έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις και προκλήσεις στα ερωτικά. Πλέον ψάχνετε να δείτε τι στην ευχή θέλετε γιατί όλη αυτή η αστάθεια σας έχει κουράσει. Επειδή εσείς αλλάζετε, αλλάζουν και όλα γύρω σας. Θα υπάρχουν δυσκολίες στον επαγγελματικό σας χώρο από άτομα εξουσία . Ταυτόχρονα έρχονται επαγγελματικές ευκαιρίες με καλό μέλλον και συνεργασίες με διάρκεια.

Δίδυμοι: Τελικά σας αρέσουν  τα ζόρικα

Έχετε συνηθίσει το… τρέξιμο, τις πολλές ώρες εργασίας και τα αναπάντεχα. Αυτή την εβδομάδα θα τα ευχαριστηθείτε με το παραπάνω. Προσοχή σε κάθε είδους μετακίνηση αλλά και στην οδήγηση. Είναι περίοδος ατυχημάτων και ιδιαίτερα γύρω στις 18 Νοεμβρίου. Θα σας μαλώσω που δεν προσέξατε την υγείαά σας που σας έλεγα τόσο καιρό. Ξεκουραστείτε επιτέλους! Ανατροπές για γερά νευρά στα επαγγελματικά σας. Απαιτητικός/ή  σύζυγος που αρχίζει να ζηλεύει τις πολλές ώρες εργασίας.

Καρκίνος: Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα

Αλλαγές στην καριέρα που αφήνουν πίσω καθετί σαθρό και ξεπερασμένο. Έρωτας μέσα σε λογικά πλαίσια και μέσα στον γάμο σας. Έρχονται καλές στιγμές με φίλους και νέους συνεργάτες. Μερικοί από εσάς μπορεί να νιώθατε ρουτίνα στα ερωτικά σας, που φαίνεται να τη «σπάει» μια νέα γνωριμία ή ένα πρόσωπο (επιστροφή…) από τα παλιά. Ξαφνικές μετακινήσεις και ταξίδια αλλά και θεματάκια με αδέλφια και γείτονες. Αλλαγές και στον τομέα της εκπαίδευσης για τους νεότερους που αναζητούν νέες προοπτικές.

Λέων: Νέο τοπίο σε γάμο και οικογένεια

Κάτι όμορφο και καινούριο θέλετε να έρθει στη ζωή σας. Ίσως μια ανακαίνιση σας κάνει καλό και περιμένετε τις γιορτές για να χαρείτε. Καλές μέρες με τα παιδιά αλλά και για φλερτ. Έχετε τα τυχερά σας. Το σεξ με τον σταθερό σας σύντροφο επιδέχεται βελτίωση που θα την απολαύσετε στην αρχή της εβδομάδας. Σκέπτεστε αλλαγές στην καριέρα σας ή έναρξη νέου επιτηδεύματος. Κάν’ τε το επιτέλους. Γνωρίζετε τι κάνατε λάθος στο παρελθόν και θα πράξετε πιο σοφά αυτή τη φορά. Επιτυχίες.

Παρθένος: Κρυμμένα μυστικά και  απωθημένα

Βοήθα Παναγιά στα ερωτικά και στα οικονομικά σας. Κάποια ξαφνική έκπληξη, όχι απαραίτητα δυσάρεστη, σας φέρνει οικονομικές αλλαγές. Μεγάλη δραστηριότητα και ερωτική διάθεση στο φουλ. Λίγες προστριβές με συγγενείς, που όμως θα βγουν σε καλό στο τέλος. Αφήστε ό,τι δεν λειτουργεί και πάρτε επιτέλους ένα ρίσκο. Δικαστικές υποθέσεις επίφοβες.  Τυχερά στην καθημερινότητά σας κάνουν την ψυχή σας να ελαφραίνει. Κρατάτε κρυμμένα μυστικά και απωθημένα.

Ζυγός: Οικονομικές απολαβές στο προσκήνιο

Αναλόγως του προσωπικού χάρτη του καθενός, η εβδομάδα αυτή θα σας φέρει πολυπόθητα κέρδη και αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Συναισθηματικά θέλετε μια  ανανέωση και έχετε βαρεθεί τις καταστάσεις που δεν «λειτουργούν». Τυχερά στον έρωτα που τον βρίσκετε μέσα σε οικείο περιβάλλον ή εξαιτίας ενός ακινήτου. Μια παλιά σχέση σας πονάει ακόμα και τη σκέπτεστε, μην το αρνείστε. Αλλά ερχονται αναπάντεχες σεξουαλικές αμαρτίες και μια γνωριμία που γίνονται  ξαφνικά χωρίς να το περιμένετε.

Σκορπιός: Διάθεση με νεύρα και… εκρήξεις

 Νεύρα, εκνευρισμός και εκρηκτική διάθεση. Μην αναστατώνεστε και νευριάζετε τόσο. Προσοχή και στην οδήγηση. Κάποιες φθορές θα βγουν και έξοδα λόγω συζύγου, συνεργάτη, πελατών και εχθρών που σας έχουν στο… μάτι. Κάντε ό,τι καλύτερο για να απαλλαγείτε από κάτι εργοβόρο ή δαπανηρό. Επιδιορθώστε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο για να σας βρουν οι γιορτές ανανεωμένους. Αγοράστε είδη ένδυσης για να νιώσετε πιο ωραία με τον εαυτό σας. Όσο το δυνατόν χαλαρώστε.

Τοξότης: Στην τελευταία ευθεία για μια νέα αρχή

Καλά νέα στα οικονομικά και τα ερωτικά σας. Αλλαγές μέσα στον χώρο εργασίας. Πράγματα που έκαναν τον κύκλο τους με επιτυχία. Υποχρεώσεις που θα φέρουν κέρδη στο μέλλον μέχρι και τον Φεβρουαριο του 2022. Τα παιδιά σας σας έχουν ανάγκη αυτόν τον καιρό ως παρουσία και στήριγμα. Ο σύντροφος ευτυχώς σας στηρίζει. Αν είστε ελεύθεροι, οι συνεργάτες είναι το στήριγμά σας. Προσέξτε κάποια θέματα υγείας στον λαιμό και τον αυχένα. Προσοχή στους κρυφούς εχθρούς που δολοπλοκούν πίσω σας.

Αιγόκερως:  Έρωτας, ανατροπές και απώλειες

Νιώθετε και είστε όμορφοι αυτόν τον καιρό. Ο έρωτας σας κτυπά την πόρτα… με βαριοπούλα. Τελματωμένες καταστάσεις θέλουν ανανέωση και εσείς κάνετε τεχνικές αναπνοής σε μια σχέση που πνέει τα λοίσθια. Η καριέρα πάει καλά, με αλλαγές και αναπάντεχα στο παρασκήνιο. Τα μυστικά βγαίνουν στη φόρα και αν είστε έξυπνοι θα επωφεληθείτε. Το αντίθετο γίνεται  στον τομέα της οικογένειας, όπου επικρατεί πολικό ψυχός. Στο τσακ είστε να… παραστρατήσετε. Ερχονται ανατροπές.

Υδροχόος: Εβδομάδα για αλλαγές και  απαλλαγές

Μια «μεταμόρφωση» έρχεται είτε σωματικά είτε ψυχολογικά ή και στα δύο. Βουτάτε μέσα στα βάθη της ψυχής σας και βάζετε φως στα σκοτάδια σας. Αλλαγές στο σπίτι, στην οικογένεια και στην καριέρα σας. Καλή τροπή θα λάβουν θέματα που σας απασχολούν, ακόμα και τα θέματα υγείας. Κάποιο θέμα με έναν αδελφό/ή σας απασχολεί. Η διάθεσή σας έχει σκαμπανεβάσματα.  Μπαίνετε σε μια νέα περίοδο, καθώς αφήνετε πίσω τα παλιά και κατεστραμμένα. Αλλαγές σε ύλη, σώμα, χρήμα.

Ιχθύς: Νέες γνώσεις ανοίγουν τους  ορίζοντές σας

Σκέπτεστε πώς να βελτιώσετε τα οικονομικά και αυτό σας επηρεάζει και συναισθηματικά. Είστε  πιο επικοινωνιακοί από άλλες φορές. Μια φίλη ή ένας φίλος σας βλέπουν με άλλο μάτι, πιο… ερωτικά. Και εσείς είστε σε περίοδο που θέλετε μια ανανέωση με τον σύντροφό σας. Οι φίλοι είναι καλή επιρροή αυτόν τον καιρό. Οι σπουδές και τα ταξίδια πάνε μια χαρά και αποφέρουν κέρδη. Με τον/τη σύζυγό σας υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά τίποτα σπουδαίο.

κριός* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

ερωτικά

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor 5: Η τελική επιλογή των παικτών από τον Ατζούν

Βανδή – Μπισμπίκης: Ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας