18:06 Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Καταγγελία: Καφέ - μπαρ λειτουργεί παράνομα στην Κηφισιά με προκάλυψη παντοπωλείο!

Καταγγελία: Καφέ - μπαρ λειτουργεί παράνομα στην Κηφισιά με προκάλυψη παντοπωλείο!

Μια ανάρτηση που πρέπει να ερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές, έκανε στην σελίδα «Κηφισιά Διαφάνεια» στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καπάτσος στην οποία δείχνει βίντεο με κάποια άτομα να κάθονται όρθιοι έξω από γνωστό καφέ-μπαρ στην Κηφισιά, ο ένας δίπλα στον άλλο.

Στην ανάρτησή του ο κ. Καπάτσος αναφέρει συγκεκριμένα: «Κλειστά τα cafe αυτές τις ημέρες. Όλα ; Όχι βέβαια. Κάποιοι είναι υπεράνω από τους άλλους και με διάφορους τακτικισμούς παραμένουν ανοιχτοί. Εχθές 23/12 φίλη της ομάδας κατήγγειλε έναν μικρό χαμό στο … στην οδό … Σήμερα 24/12 άλλος φίλος της ομάδας έστειλε το video. Ανοιχτά και όλα καλά. Άδικο για όσος σέβονται τους περιορισμούς και δεν ανοίγουν!».

Η καταγγελία μέσω Facebook

Σύμφωνα με τον κ. Καπάτσο υπάρχουν πολλοί άλλοι επιχειρηματίες οι οποίοι διαμαρτύρονται για το συγκεκριμένο μαγαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες το καφέ- μπαρ βρίσκεται σε ένα μικρό εμπορικό κέντρο, και ο επιχειρηματίας του διαθέτει και παντοπωλείο, το οποίο παραμένει ανοιχτό, όπως άλλωστε προβλέπεται και από το νόμο εν μέσω lockdown.

Ωστόσο αυτό που καταγγέλλουν άλλοι επιχειρηματίες στον δημοτικό σύμβουλο είναι ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας χρησιμοποιεί ως «βιτρίνα» το παντοπωλείο προκειμένου να σερβίρει καφέ ή ποτό σε πελάτες του οι οποίοι μπορούν και κάθονται έξω στο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκρή γυναίκα που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια της

 

Άγιος Δημήτριος: Εικόνες χάους έξω από εταιρεία ταχυμεταφορών – Δέματα σαν… σκουπίδια

 

Διαβάστε ακόμη

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας