0:46 Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Καταγγελία σε εκπαιδευτικό από γονιό, επειδή τάιζε μαζί με τα νήπια μερικές... γατούλες

Καταγγελία σε εκπαιδευτικό από γονιό, επειδή τάιζε μαζί με τα νήπια μερικές... γατούλες

Την απολογία της στην αρμόδια διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ετοιμάζει δασκάλα, επειδή τόλμησε να…ταΐσει τα γατάκια που κυκλοφορούν κοντά στο προαύλιο χώρο του σχολείου, παρέα με τα πεντάχρονα και εξάχρονα παιδάκια, που προφανώς βίωναν με χαρά τη συγκεκριμένη πράξη!

Η νεαρή εκπαιδευτικός αντιμετωπίζει την καταγγελία μίας μητέρας, επειδή η τελευταία ισχυρίστηκε πως η δασκάλα έθεσε τα παιδιά σε κίνδυνο, λες και τάισε…λιοντάρια!

Πρόκειται για μία άνευ προηγουμένου καταγγελία μίας μητέρας που θα έπρεπε να γνωρίζει πως η διδασκαλία δεν περιορίζεται στη εκμάθηση της ύλης, αλλά στην καλλιέργεια προσωπικοτήτων, μέσω απλών πράξεων τέτοιου τύπου.

Αν τηρούνται οι απλοί όροι υγιεινής, θα είναι λίγο αναντίστοιχη με την κυρίαρχη παιδαγωγική άποψη πιθανή κλήση της εκπαιδευτικού σε ΕΔΕ. Δεν έχουν περάσει παρά δέκα μέρες από το Επιστημονικό συνέδριο που διοργάνωσε το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το οποίο ίσως θα έπρεπε να έχει παρακολουθήσει η μητέρα του παιδιού.

https://www.zoosos.gr/epistimoniko-synedrio-animalia-o-anthropos-kai-ta-alla-zoa-sto-panteio-panepistimio-9-10-noemvriou/#axzz4z5Cxah52

Ευτυχώς η νεαρή εκπαιδευτικός έχει την υποστήριξη του διευθυντή του σχολείου της.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας