17:22 Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Καταγγελία σοκ: Ιερείς στην Κρήτη αρνούνται να κοινωνήσουν όσους έχουν εμβολιαστεί

Καταγγελία σοκ: Ιερείς στην Κρήτη αρνούνται να κοινωνήσουν όσους έχουν  εμβολιαστεί

Σε μια καταγγελία σοκ προχώρησε σήμερα ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκος Τζανάκης σε συνέντευξή του  στο Ράδιο Κρήτη.

Ο Καθηγητής υποστήριξε  ότι δέχεται καταγγελίες πολιτών, ότι ιερείς τους απειλούν ότι αν εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, θα τους αρνηθούν τη Θεία  μετάληψη και την εξομολόγηση.

Απαντώντας στις αποκαλύψεις αυτές του Καθηγητή ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας της Κρήτης, πατέρας Ζαχαρίας Αδαμάκης, δήλωσε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κληρικών της Κρήτης έχει ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού, κάτι που επαναλήφθηκε και στη χθεσινή γενική συνέλευση του εκκλησιαστικού οργάνου.

Ο κ. Αδαμάκης αναφερόμενος στα περιστατικά έκανε λόγο για μεμονωμένες περιπτώσεις, που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουντο σύνολο των ιερέων του νησιού.

«Εμείς θέλουμε να βγαίνουμε στον άμβωνα, και να βλέπουμε όλους τους πιστούς, εκεί, και υγιείς», τόνισε, προσθέτοντας ότι η Εκκλησία της Κρήτης, από την πρώτη στιγμή τάχθηκε υπέρ των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού.

Διαβάστε ακόμη 

Ανεστάλη η σημερινή στάση εργασίας Μετρό και Ηλεκτρικού

Οδηγίες από το ΓΕΕΘΑ για κατάταξη υπόχρεων Στρατιωτικής Θητείας με την 2021 Δ΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας