12:21 Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Καταπέλτης ο δικηγόρος Αντ. Ξυλουργίδης για την υπόθεση του Π. Κουσουλού: "Οι δημοσιογράφοι που ερευνούν στην Ελλάδα ή δολοφονούνται ή διώκονται έως ότου λυγίσουν και σιωπήσουν"

Καταπέλτης ο δικηγόρος Αντ. Ξυλουργίδης για την υπόθεση του Π. Κουσουλού: "Οι δημοσιογράφοι που ερευνούν στην Ελλάδα ή δολοφονούνται ή διώκονται έως ότου λυγίσουν και σιωπήσουν"

Με μια ανάρτηση καταπέλτη ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης αναφέρεται με σκληρές αλήθειες για το τι συμβαίνει την Ελλάδα και για το πως ονομάζουν την υποκλοπή “επισύνδεση”, για το πως υποτιμούν τον κόσμο, διερωτάται αν “Υπάρχει απόρρητο σε έκνομες ενέργειες;” και συνεχίζει την ανάρτηση του με μια πρόταση που συγκλονίζει. “Άλλωστε όπως μας διδάσκει η πρόσφατη ελληνική ιστορία, οι δημοσιογράφοι που ερευνούν στην Ελλάδα ή δολοφονούνται ή διώκονται έως ότου λυγίσουν και σιωπήσουν”… Ποιος μπορεί να διαφωνήσεις με αυτό;

Η ανάρτηση του Αντώνη Ξυλουργίδη
Η Ελληνική Πολιτεία απειλείται από παράγοντες που υπηρετούν κατά καιρούς σε θέσεις ευθύνης, ενώ δυστυχώς όταν θίγεται το υψηλό στάτους της δημόσιας ζωής τους που επηρεάζει τον ιδιωτικό βίο δεκάδων ανθρώπων το αποτιμούν αρνητικά και αντιδρούν.Ο υδείς πολιτικός δικαιούται να προβαίνει σε έκνομες ενέργειες για να συγκαλύψει ή να ελέγξει αντιπάλους και συνεργάτες του. Το ονομάζουν «επισύνδεση» και όχι υποκλοπή, λένε ότι φερει την έγκριση εισαγγελικού λειτουργού, μας υποτιμούσαν και μας υποτιμούν. Το παιχνίδι παίζεται με σκληρούς όρους και υπάρχει διακομματική ευθύνη. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη .Ο Πέτρος Κουσουλός δημοσίευσε πληροφορίες απο τις οποίες προκύπτουν παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων συνεργατών του τέως ΠΘ. Γιατί ενοχλούνται οι ιθύνοντες του ΑΠ;Η φράση «όλα στο φως» δεν μπορεί να είναι ευφυολόγημα ούτε κατά το δοκούν αυτοσκοπός.Οι ανέλεγκτες αυτές ενέργειες δεν επιδέχονται ούτε δημοσιογραφικής έρευνας; Υπαρχει απόρρητο σε έκνομες ενέργειες;
Ας διώξουν λοιπόν τον Κουσουλό και όποιον δεν υπηρετεί συμφέροντα εκτελώντας διατεταγμένες υπηρεσίες. Η υποκρισία περισσεύει. Η εικόνα των περισσότερων πολιτικών μας τρομάζει και το κυνήγι των ελαχίστων δημοσιογράφων που υπηρετούν ερευνητική δημοσιογραφία, μας βεβαιώνει για το τι συμβαίνει. Αθλιότητες. Άλλωστε όπως μας διδάσκει η πρόσφατη ελληνική ιστορία, οι δημοσιογράφοι που ερευνούν στην Ελλάδα ή δολοφονούνται ή διώκονται έως ότου λυγίσουν και σιωπήσουν.
Δείτε την ανάρτηση του:
Ξυλουργίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλευρό του Π. Κουσουλού ο δικηγόρος Άγις Τάτσης: “Η δίωξη αυτή του δημοσιογράφου είναι βέβαιο, ότι θα προκαλέσει πανευρωπαϊκές αντιδράσεις και…”

Οι εξαπατημένοι κάτοικοι της Ζακύνθου στο πλευρό του Πέτρου Κουσουλού

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας