22:30 Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Καταθέτει σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας – Ιριδας

Καταθέτει σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας – Ιριδας

Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα καταθέσει σήμερα (13/7) ο Οθωνας Παπαδόπουλος το υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας. Το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα είναι πως τα δύο παιδιά από την Πάτρα δολοφονήθηκαν και κλήθηκε η μητέρα τους να δώσει εξηγήσεις.

Από το υπόμνημα η Ρούλα Πισπιρίγκου θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας. Η μητέρα βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αφού της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μετά και την ανίχνευση μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στις τοξικολογικές εξετάσεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


 

«Αρνείται οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον των παιδιών της και οποιαδήποτε συμμετοχής της με οποιοδήποτε τρόπο στο τραγικό συμβάν της απώλειας των παιδιών», τόνισε ο Οθωνας Παπαδόπουλος μιλώντας στον ALPHA. Όσον αφορά στις αποκαλύψεις που έκανε ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, για τον Μάνο Δασκαλάκη και τις υποψίες του ότι τα επεισόδια του παιδιού ήταν εγκληματική ενέργεια, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε έκπληκτος: «Αυτά που άκουσα μου έκαναν εντύπωση. Ο γιατρός θα έπρεπε να είχε στραφεί στις διωκτικές αρχές τότε και να είχε κάνει καταγγελία συγκεκριμένη».

 

«Ο Μάνος Δασκαλάκης ήξερε πως υποψιαζόμουν εγκληματική ενέργεια»

Υπενθυμίζεται πως ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης, μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή στο Twitter ανέφερε: «έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της μικρής Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με το συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα έκανα πολύωρες συζητήσεις και με τον πατέρα, νομίζω εγνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι ο Ηλιάδης έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Ήμουν πάντα εκεί. Δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα! Νομίζω ότι με κοροϊδεύανε και κορόιδευαν και την Εντατική, άρα τον ιερό χώρο της Εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά δεν τον σεβάστηκαν».

 

Στην συνέχεια ο γιατρός είπε: «Ο πατέρας θα μπορούσε να έρθει μεμονωμένα μου πει κύριε Ηλιάδη, ξέρετε, υπάρχει κάτι; Κάτι για την αιτία; Ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν άνοιξε αυτό το θέμα. Αντίθετα νομίζω ότι οι συζητήσεις που γίνονται ήταν σε επίπεδο ψεύδους. Και το άλλο παράπονο το μεγάλο ναι να σας πω, ξέρετε όταν έρχεται ένα παιδάκι στην Εντατική γίνεται χαμός έξω από τη Μονάδα να έρθουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες να ρωτήσουν. Όμως στην περίπτωση αυτή κανένας, κανένας συγγενής είτε αυτός λέγεται γιαγιά, είτε παππούς. Μα ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε να μου πει κύριε σας παρακαλώ πείτε μας λίγο τι γίνεται. Μπορούμε να μπούμε να το δούμε λίγο το παιδί, πείτε μας κάτι».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας