19:11 Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Κατερίνα Νοτοπούλου: Διότι εδώ που τα λέμε, η Βουλή είναι βαρετή

Κατερίνα Νοτοπούλου: Διότι εδώ που τα λέμε, η Βουλή είναι βαρετή

Σαν να μην τρέχει κάστανο για την Κατερίνα. Τι κι αν πρόκειται για τη δραματικότερη συνεδρίαση της Βουλής, τι κι αν ξεκινούν προανακριτικές, τι κι αν χορεύουν μπολσόι οι μπαλαρίνες του Ρασπούτιν, εκείνη στην κοσμάρα της, χαλαρή σαν συνταξιούχο κοάλα στον ευκάλυπτο.

Αραχτή στο έδρανό της στη Βουλή, ωραία κοιμωμένη έτοιμη να αλλάξει πλευρό, κάποια στιγμή αντιλήφθηκε πως η συγκεκριμένη συνεδρία δεν είναι του γούστου της. Μιλούσανε για ευθύνες, για δολοπλοκίες, για φάρμακα, για παππάδες, για αγγέλους, για πουλιά και σκέφτηκε να το γυρίσει στην τέχνη της φωτογραφίας, καθώς η πολιτική θέλει και εγκεφαλική ζύμωση.

Η φωτογραφία θέλει απλά λίγη συγκέντρωση, να βρεις το στόχο, να τον αιχμαλωτίσεις, να πει τυρί και τότε κλικ, να περάσει στον κόσμο του Instagram, να πάρουμε και εμείς λίγο μάτι. Η Κατερίνα η Νοτοπούλου δουλεύει για όλους μας, είμαστε και εμείς που θέλουμε να ενημερωνόμαστε για τα τρυφερά ενσταντανέ, για τα τσικ του τσικ μεταξύ των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ στης Βουλής τα έδρανα.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την περιβόητη προανακριτική, η Σαλονικιά βουλευτίνα ακούμπησε τρυφερά τον ώμο της σε αυτόν του Νίκου Παππά και του Χρήστου Γιαννούλη και τότε ανέλαβε δράση το κινητό. Οι φωτογραφίες συνοδεύτηκαν με λεζάντες απαξίωσης της δημοκρατικής διαδικασίας.

«ΜπλαΜπλα», έγραψε στη φωτογραφία της με τον Νίκο Παππά, δήθεν ότι αυτά που ακούγονταν στη Βουλή ήταν βαρετά και άνευ ουσίας. «Μάθαμε την αλήθεια για τον ‘Ρασπούτιν’. Ό,τι να ναι. Λίγη ντροπή δεν έχουν», έγραψε κάτω από την όλο χαμόγελα φωτό με τον Χρήστο Γιαννούλη, δίχως ιδιαίτερη ζέση για σωστή ορθογραφία, ίσως επειδή τα Smartphone δεν έχουν υποδιαστολές…

Έχουμε να κάνουμε με μία απαξίωση της διαδικασίας για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, ή απλά έκανε το κέφι της και κανείς δεν ασχολείται στο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν παίρνουμε όρκο. Πάντως, ο Νίκος Παππάς, τουλάχιστον υψηλόβαθμο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν έδειξε να ενοχλείται με την τσιριμπίμτσιριμπόμ συμπεριφορά της Κατερίνας, που ιδιαίτερη δουλειά δεν φαίνεται να έχει πια.

Να θυμίσουμε πως σέλφι έχουν βγάλει κι άλλοι βουλευτές στο παρελθόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Άδωνι Γεωργιάδη, όταν κάθονταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Η πράξη, μάλιστα, κατακρίθηκε από τα socialmedia της αντίπερα όχθης. Ωστόσο, δεν τις δημοσίευσαν, ήταν μία προσωπική ανάμνηση και δεν θέλησαν να απαξιώσουν κάποια διαδικασία. Αυτή τη φορά, το έργο ήταν ολοκληρωμένο και η Κατερίνα όχι μόνο δημοσίευσε τις πόζες απαξίωσης, αλλά πρόσθεσε και λεζαντούλες λες και κατέγραφε τις εκλογές του 15μελους.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας