13:53 Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Κατέρρευσε το ΕΚΑΒ - Χίος: Νέο συμβάν με καθυστέρηση του ασθενοφόρου - Μετέφεραν δημοτικό σύμβουλο με το ΙΧ

Κατέρρευσε το ΕΚΑΒ - Χίος: Νέο συμβάν με καθυστέρηση του ασθενοφόρου - Μετέφεραν δημοτικό σύμβουλο με το ΙΧ

Κατέρρευσε το ΕΚΑΒ – Χίος: Ακόμα ένα συμβάν κατά το οποίο διαφάνηκε η αδυναμία του συστήματος υγείας και οι ελλείψεις του ΕΚΑΒ, σημειώθηκε στη Χίο.

Στο νοσοκομείο Χίου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2023 από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Μάρκος Σκούφαλος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο οποίος κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ένοιωσε ξαφνική αδιαθεσία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα astraparis.gr, την ώρα που μιλούσε για το θέμα της λειψυδρίας ξαφνικά είπε «δεν αισθάνομαι καλά», διέκοψε την ομιλία του κι αμέσως έπεσαν πάνω του άλλα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και ο γιατρός κ. Γιάννης Μαλαφής, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο, επειδή το ένα και μοναδικό της βάρδιας βρισκόταν σε άλλο περιστατικό στο Πυργί και εν συνεχεία στο Θολοποτάμι.

Δημοτικοί σύμβουλοι κατέβασαν από το δημαρχείο, πάνω σε καρέκλα τον κ. Σκούφαλο, τον έβαλαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και τον μετάφεραν στο νοσοκομείο Χίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έχει συνέλθει και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Στο βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο μετά το 3:56 λεπτά, λίγο πριν από το τέλος


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας