18:19 Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Κατρούγκαλος: Η Τουρκία δεν εισπράττει κανένα κόστος για την επιθετικότητά της

Κατρούγκαλος: Η Τουρκία δεν εισπράττει κανένα κόστος για την επιθετικότητά της

Κατρούγκαλος: «Κι η άλλη μεγάλη επιτυχία της διπλωματίας του κ. Μητσοτάκη: μετά από 7 δισ. εξοπλιστικά και την ελληνογαλλική συμφωνία, η Τουρκία προσκαλείται χωρίς όρους στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας. Βολές κατά της κυβέρνησης για την εξωτερική πολιτική εξακοντίζει ο τομεάρχης Εξωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γ. Κατρούγκαλος με αναρτήσεις του στο Twitter, τονίζοντας ότι η Τουρκία δεν εισπράττει κανένα κόστος για την επιθετικότητά της.

«Για να καταλάβουμε: Η Ελλάδα έδωσε στις ΗΠΑ 6 στρατιωτικές εγκαταστάσεις επ’ αόριστον και είναι η 4η χώρα στην Ε.Ε. σε αποστολή όπλων στην Ουκρανία. Αλλά είναι επιτυχία που οι ΗΠΑ μετέφεραν σε Τουρκία “τη σημασία του διαλόγου και της διπλωματίας για την επίλυση τυχόν διαφωνιών”» γράφει συγκεκριμένα σε tweet του και προσθέτει:

«Κι η άλλη μεγάλη επιτυχία της διπλωματίας του κ. Μητσοτάκη: μετά από 7 δισ. εξοπλιστικά και την ελληνογαλλική συμφωνία, η Τουρκία προσκαλείται χωρίς όρους στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πρότεινε ο πρόεδρος Μακρόν. Κανένα κόστος δεν εισπράττει για την επιθετικότητά της».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας