0:35 Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Καβάλα: Συνεχίζεται το μυστήριο με τον θάνατο του 52χρονου επιστάτη – Σκιαγράφηση του βασικού υπόπτου από την Αστυνομία

Καβάλα: Συνεχίζεται το μυστήριο με τον θάνατο του 52χρονου επιστάτη – Σκιαγράφηση του βασικού υπόπτου από την Αστυνομία

Ερωτικό κίνητρο, προσωπική αντιζηλία ανδρών και στη… μέση μια γυναίκα, βλέπουν οι αξιωματικοί της αστυνομίας πίσω από την άγρια δολοφονία του 52χρονου άνδρα στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Θύμα και δράστης φαίνεται να είχαν προσωπικές διαφορές που οξύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον δράστη να θεωρεί υπαίτιο τον 52χρονο για την αλλαγή στην συμπεριφορά της συντρόφου του, εκτιμούν αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, και έχουν στην κατοχή τους σχετικές ενδείξεις που θέλουν να εδραιώσουν με στοιχεία και μαρτυρικές καταθέσεις. Γι αυτό το λόγο λαμβάνουν επαναλαμβανόμενες καταθέσεις από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος προκειμένου να ανιχνεύσουν αναφορές που οδηγούν σε “πρόσωπο-κλειδί” για τον δράστη και το κίνητρο.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως δράστης και θύμα γνωρίζονταν “στενά”, δεν αποκλείεται να έκαναν και παρέα, αλλά κάτι προσωπικό πυροδότησε μια δολοφονική έχθρα. Ο δράστης γνώριζε πότε ο 52χρονος πηγαίνει για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου, νωρίς το πρωί, και όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο, από απόσταση περίπου 10 μέτρων. Το φυσίγγι ήταν “εννιάβολο” για αγριογούρουνα, προκαλώντας του 7 θανατηφόρα τραύματα, δείγμα της καλής “σκόπευσης” του δράστη, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί.

Η αστυνομία έχει στην κατοχή της πλάνα του συγκεκριμένου ατόμου που φάινεται να φτάνει και να φεύγει από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος.

Συγκεκριμένα, ο άντρας φαίνεται να φτάνει έξω από το εργοστάσιο μέσω ενός χωραφιού να πυροβολεί και να αποχωρεί με μια μοτοσικλέτα.

Όπως αποκάλυψε το MEGA η αστυνομία έχει σκιαγραφήσει τον βασικό ύποπτο, ενώ το κίνητρο της επίθεσης φέρεται να είναι προσωπικού θέματος. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο καθώς η αστυνομία αναφέρει πως το κίνητρο της επίθεσης ενδέχεται να έχει να κάνει με τον ψυχισμό και τις αντιλήψεις του υπόπτου.

Παράλληλα, από το κάδρο έχουν απομακρυνθεί τα κίνητρα που αφορούν κτηματικές διαφορές ή ο,τιδήποτε έχει να κάνει με το κυνήγι.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας